Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe je optimaal kunt profiteren van de integratie van SEO en e-mailmarketing

1 answers:

E-mailmarketing is een kosteneffectief kanaal om de merkbekendheid te vergroten,en een betere relatie met de klanten opbouwen door het creëren van boeiende, nuttige of vermakelijke inhoud. Als je misschien denktdat SEO alleen van belang is voor de rangschikking van de website op de resultatenpagina, lijkt het complexer en diverser.

Artem Abgarian, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services legt het verband tussen e-mailmarketing en SEO uit en deelt het advies over hoe ze effectief kunnen worden geïntegreerd.

Optimalisatie van e-mailmarketing

E-mailserviceproviders bieden IP-adressen en bewaking van activiteiten.Het naleven van de CAN-SPAM-wet verhoogt de geloofwaardigheid van de site bij ISP's. Niet-naleving resulteert in lagere deliverability-rates of blacklisting - computer repair palo alto ca.Sommige lezers kiezen ervoor hun berichten in tekstvorm te lezen, dus het is verstandig om een ​​tekstversie voor de HTML-e-mail te hebben. Geleidelijk aanpromotionele berichten vergeleken met het starten met hen, verkleint de kans op "opt-out".

Inhoud moet een directe link naar de bestemmingspagina bevatten, die deinformatie over een product, diensten en promoties, en beheert gerichte zoekwoorden. Personaliseren van de inhoud om specifieke onderwerpen op te nemenvan belang verhoogt de kans op bekijken en betrokkenheid. Bij het omgaan met een grotere doelgroep, segmenteren met demografische gegevens,interesses of voorkeuren is belangrijk omdat het bouncepercentages vermindert. SEO stimuleert verkeer naar sites met zichtbare aanmeldingskadersgroei de lijst. Ten slotte betrekt het opnemen van social media-links in berichtenorganisaties bezoekers en ontvangers bij promoties..

SEO en e-mailmarketing integreren

Eenvoudige manieren om het sjabloonontwerp te optimaliseren zijn onder andere:

  • Optimale werkwijzen voor SEO, zoals het optimaliseren van koppen, titels,onderwerpregels, body-copy en ankerteksten die verwijzen naar specifieke pagina's op de site. Afbeeldingen mogen de 600 pixels niet overschrijdenlezers bekijken alleen een voorbeeld van teksten terwijl de afbeeldingen zijn uitgeschakeld. Met Alt-tekstlabels op afbeeldingen kunnen alleen tekstgebruikers het onderwerp begrijpen."View in Browser" -functionaliteit zou moeten verschijnen in het sjabloonontwerp voor het geval dat lezers moeite hebben met het lezen van de e-mail.
  • Canonieke labels zijn van toepassing wanneer men archieven wenst te gebruikenblogs of nieuwsbrieven naar de website waartoe zoekmachines toegang hebben. Ze vertellen de zoekmachine om de pagina te behandelen als de voorkeurs-URL,en dat alle inhoud daarop terugkeert.
  • E-nieuwsbriefarchief is een bibliotheek met alle gepubliceerde nieuwsbrievenmet alle relevante onderwerpen. Alle titels zijn geoptimaliseerd in de naamgevingsconventie met behulp van trefwoorden en individuele links naar elke nieuwsbrief.
  • Mobiele marketing vereist sjablonen die op mobiele schermen passenmet responsieve ontwerpen die zich aanpassen aan de specifieke mobiele browser.
  • Onderwerpregels helpen lezers om e-mailinhoud eerder te begrijpenzelfs openen. Ze zouden weinig met SEO te maken moeten hebben en de interesse van de ontvanger moeten spelen.
  • Video-e-mails. Ingesloten video's als een oproep tot actie helpen lezersleer meer en helpt bij conversie.
  • Tracking-campagnes met behulp van Google Analytics.

E-mails beperken de inhoud niet zolang ze zich aan de CAN-SPAM houdeneisen en houd ze eenvoudig en kort. Houd er rekening mee dat ze volgens de doelgroep moeten worden ontworpen met de SEO in gedachten. Met detoekomstige verbeteringen in Google, het vastleggen van e-mail is van belang voor bedrijven omdat gebruikers de website niet hoeven te bezoekenhun activiteiten vastgelegd.

November 27, 2017