Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe meta-beschrijvingen kunnen worden gemaakt die verkeer genereren in e-commerce

1 answers:

In elk bedrijf is het ophalen van verkeer een van de manieren om de nieuwe hoogten te bereiken. WanneerHet runnen van Search Engine Optimization (SEO), meta-tags en beschrijvingen zijn de essentiële gebieden om concurrerende zoekwoorden te plaatsen. E-commerce metabeschrijvingen zijn de korte advertenties.

HTML-metatags geven een server waardevolle informatie over een webpagina. Er is altijdeen metatag voor de beschrijving van pagina-inhoud, metatag voor auteursrechtinformatie en een metatag die robots - com tr domain satın alma.txt bevat. Bijvoorbeeld
" ".

De metabeschrijvingstags zijn vooral belangrijk in marketing voor sociale media.Het geeft de neiging tot dominantie en relevantie wanneer het delen van pagina's te vaak wordt. Dus, SMM is een primaire methode om te halenclients. Het helpt initiële startups om de concurrenten te verslaan en iedereen een kans te geven om te domineren in hun niches.

Nik Chaykovskiy, manager klantensucces van Semalt beschrijft de belangrijkste aspecten die u in overweging moet nemen bij het maken van metabeschrijvingen.

Wanneer meta-beschrijvingen gebruiken

Voor een bepaalde reeks trefwoorden kan een metabeschrijving nuttig zijn om te makensommige conversies. Metabeschrijving geeft kijkers nog een bevestiging over de relevantie van uw inhoud voor een bepaalde reeks zoekwoorden.Zoekopdrachten die er ongeveer hetzelfde uitzien, vereisen een metabeschrijving om het gelijkspel te verbreken.

Semalt beveelt aan om long tail-sleutelwoorden te gebruiken voor metabeschrijvingen. Als inhoudomvat meer dan drie sleutelwoorden, gebruik ze niet in de metabeschrijving..De zoekmachine kan gemakkelijk fouten maken vanwege dekeyword stuffing, die u op zijn beurt een vlag oplevert. Neem een ​​deel van die pagina en gebruik een fragment om het op te laten verschijnende zoekopdrachtinformatie.

Een goede e-commerce-metabeschrijving schrijven

Voor veel toepassingen is de maximale lengte van een metabeschrijving maximaal 160 tekens.Google heeft bijvoorbeeld een website met een metabeschrijving, die 159 tekens bevat. Dit omvat zelfs spaties als tekens.

Bij het maken van een goede metabeschrijving is het belangrijk om het als een tweet te beschouweneen Facebook-bericht. Twitter heeft de limiet van 160 tekens. U kunt ook enkele van de volgende richtlijnen volgen:

  • Gebruik trefwoorden. Zoekzinnen presenteren de inhoud, wat een groot voordeel is voor wat hetgebruiker zoekt. Het is de relevantie die een aantal van de factoren vormt waardoor het algoritme hoog scoort.
  • Gebruik werkwoorden. Werkwoorden roepen een persoon op onmiddellijk actie te ondernemen. Je kunt gebruikeneen zin als "Shop earphones at Jumia".
  • Gebruik call-to-action. Combineer een metabeschrijving met acties zoals "winkelen", "downloaden" of "kopen".
  • Bouw sjablonen. Het is te vermoeiend om voor elk een nieuwe metabeschrijving te schrijvenpagina. Met behulp van sjablonen kunt u het gemakkelijk maken.

Metabeschrijvingen helpen uw website hoog te scoren via indirecte middelen. Veelmensen realiseren zich niet dat het verkrijgen van een toppositie niet noodzakelijkerwijs kliks impliceert. Metabeschrijvingen zetten een persoon om die een pagina bekijkt naarKlik Het. Het bevat waardevolle informatie die logisch is voor de zoekopdrachten voor een bepaalde reeks zoekwoorden. Ze hebben ook een anderegeweldig ding, open grafiekbeschrijving. Meta-tags zijn kort genoeg om op social media-berichten te plaatsen. Betrokkenheid bij sociale media is een van demanieren waarop backlinks en relevantie SEO kunnen verbeteren en u meer bezoekers kunnen geven.

November 27, 2017