Back to Question Center
0

Semalt legt uit welke inhoud de meeste links voor bedrijfseigenaren genereert

1 answers:

Linkbuilding biedt veel onzekerheid. Het verhoogt de site'szichtbaarheid, maar ook een risico van lagere rankings op Google-zoeken. Bedrijven profiteren van hoogwaardige links die afkomstig zijn vanbelangrijke mediasites, prominente bedrijfsorganisaties en op context gebaseerde sites.

Linken van lage kwaliteit brengen schade toe aan website-ranglijsten - fake ids online. Dergelijke links komen meestal uit bronnenzoals uitgevers van lage kwaliteit en degenen die links verkopen. Het is moeilijk om de kwaliteit van een koppeling te beoordelen als gevolg van verschillende veranderingen op de markt.Ze helpen Google echter nog steeds en zoekmachines helpen sites te rangschikken.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services legt uit welke factoren de inhoud meer links laten genereren.

Verschil tussen links en aandelen

Koppelingen verbinden de ene website met de andere, terwijl delen sociaal verbindenmedia-inhoud op specifieke websites. Beide helpen het websiteverkeer te vergroten en het bewustzijn te vergroten. Daarom zijn links een nuttige bronvoor SEO omdat ze de positie van een bedrijf in de zoekrij verhogen, ongeacht de aandelen.

Begin met het verdienen van links

Bedrijven worden geadviseerd om links te verdienen met de beste kwaliteitzij creëren..Het is beter om links te verdienen, voor hen te smeken of iets anders te doen in plaats van te betalen. Daardoor kunt u boetes voorkomen doorhet verdienen van links. Google bestraft elke laagwaardige of gekochte links die ze tijdens de evaluatie vinden. Hoogwaardige koppelingen hebben een natuurlijk ankerteksten en zal nooit worden bestraft. Zeer gezaghebbende en vertrouwde sites hosten deze links, waardoor ze moeilijk te kopen zijn.

Sancties kunnen een webpagina of een hele website degraderen, waardoor dehoeveelheid verkeer Deze sites staan ​​niet op de eerste pagina van een zoekmachine. Volgens Andrew Dyhan is deze tactiek bedoeld omstuur webmasters aan om links te verdienen.

Old-school verbindingsaas

Link-aas is een strategie die wordt gebruikt om de aandacht te trekken en bezoekers aan te moedigenom hyperlinks naar de site te maken. Het verdienen van links met kwaliteitsinhoud lijkt op het link-aas, terwijl men eraan werkt totdat het perfect isgenoeg om te publiceren. Men stelt vervolgens invloedrijke mensen op de hoogte en hoopt dat er links binnenkomen. Link-aas was dat nietalleen gebruikt als tekstgebaseerde inhoud omdat het ook online tools en calculators bevatte. De experts van Semalt kwamen erachter dat ze niet-geklasseerd zijninhoud krijgt zeker 20 tot 50 keer vaker de download van gated content.

Om samen te vatten welke inhoud meer links krijgt, moeten we het volgende vermelden:

  • Inhoud die wordt gestaafd door onderzoek en opinievormende journalistiek krijgt de meeste links
  • 75 procent van willekeurig gesamplede artikelen krijgt nul koppelingensuggereert een overvloed aan slechte inhoud en het gebrek aan inhoudsversterking
  • 85 procent van de op tekst gebaseerde inhoud heeft minder dan 1000woorden. Inhoud moet meer dan 1000 woorden bevatten om meer links te ontvangen
  • Lijstposten en waarom-berichten krijgen meer links dan inhoudsformaten

Contentmarketing werkt voor zowel grote als kleine bedrijven. Niettemin,de meeste gepubliceerde inhoud is niet linkwaardig. Prioriteit geven aan de ontwikkeling van content is de sleutel tot succes. Naast dit,verbeterde content vereist constante promotie door contact te leggen met influencers, te investeren in betaalde promotie, verschillende indelingen te gebruikenvan de aangeboden inhoud, voldoende tijd doorbrengen voor inhoudspromotie en promoties meer dan eens uitvoeren als uw bedrijf dat heeftrendement op investeringen.

November 27, 2017