Back to Question Center
0

Semalt onthult de geheimen van het bijhouden van grote bedrijven door de hulp van SEO

1 answers:

Als het gaat om organisch verkeer in zoekmachines, zult u merken dat Googlebegunstigt de grote merken. Deze merken geven tienduizenden dollars uit zonder een ooglid te raken. Hetzelfde kan niet gezegd worden van kleinbedrijven: ze zijn gespreid over het budget en personeel. Niettemin kunnen zij (kleine bedrijven) een stukje van de taart krijgen in de organische verkoopleidt ook op Google - local area network installation corporation.

De Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy deelt de geheimen van het bereiken van toplijsten in de zoekmachine, die u zullen helpen om te concurrerenbij grote bedrijven.

# 1: inventarisatie van uw SEO-activa

Als u al een tijdje in het bedrijfsleven bent (en eigenaar van een domein bentterug naar de vroege jaren 2000 of zelfs de jaren 90) dan zit je op een goudmijn. Laat u niet verleiden om afstand te doen van het oude domein ten gunste van een URLof SEO-tactiek. Het kan averechts werken. Geloof het of niet, Google geeft de voorkeur aan oude domeinen omdat het laat zien dat een bedrijf stabiel is enbetrouwbaar. Gebruik Google Analytics om onregelmatige exitpagina's, pagina's die gedurende 3 minuten of langer worden bekeken, pagina's en blogs met veel te identificerenorganisch verkeer. Aangezien dat het is, zijn deze waardevol voor uw webbezoekers, zodat ze u een goed eerste SEO-doelwit maken.

# 2: Krijg uw website in vorm

Maak, voordat u geld gaat uitgeven aan uw SEO-campagnezeker dat uw website op de juiste manier verbinding maakt met Google. Webmasterhulpprogramma's van Google zijn hier handig. Ze zullen u helpen identificeren watmoet worden opgelost.

# 3: Definieer een lange-sleutelwoordstrategie

Probeer niet te concurreren met grote merken op zoekwoorden met een hoog volume.Jij gaat verliezen. Probeer in plaats daarvan long-tail-zoekwoorden (langere zinnen met een hoge conversiekans). Let niet op dat het rauw isde verkeersaantallen zijn lager in vergelijking met wat de 'grote' zoekwoorden leveren, u heeft een grotere kans om uw verkeer om te zetten in verkoop.Blijf relevant. Gebruik inkomende links om verkeer naar webpagina's te leiden met geweldige conversie-elementen. Hier, maak aanbiedingen dat uw bezoekerskan niet weerstaan ​​of een formulier invullen en een bestelling plaatsen. Het zal magie werken.

# 4: Bouw een SEO-campagne over contentmarketing

Er is een gebied waar kleine merken de reuzen kunnen verslaan - inhoudmarketing. Het produceren van hoge kwaliteit off-site content is een taak die de grote merken meestal delegeren. Wanneer u over uw bedrijf schrijft,de inhoud zal vanzelfsprekend gezaghebbend zijn en dit is iets dat blogs en andere websites in jouw nicheliefde hebben. Wees niet verrastals ze inkomende links toevoegen (naar uw website) en zo uw verkeer stimuleren.

Plan en plan tijd voor het maken van berichten die resoneren met uwdoelmarkt. Pitch uw ideeën en u zult zeer waarschijnlijk de interesse genereren. Zorg ervoor dat u actieve koppelingen hebt opgenomen die omleidenverkeer naar uw website. Na verloop van tijd zal Google uw inspanningen herkennen en u belonen met meer zichtbaarheid.

Fantastische inhoud schrijven en pitchen, het kost tijd maar de inspanningenzijn de tijd waard. Zorg er in de tussentijd voor dat uw website goed is geoptimaliseerd. Optimalisatie is niet alleen goed voor SEO, maar ookhelpt uw ​​toekomstige en huidige klanten tevreden te stellen. Snel ladende webpagina's en navigeerbare pagina's verminderen bijvoorbeeld het bouncepercentage. Handhaaf goed SEO-praktijken in plaats van een website te maken en deze te laten bestaan.

November 27, 2017