Back to Question Center
0

Semalt onthult de meest voorkomende mythes over SEO

1 answers:

Ondanks het feit dat het toenemende belang van SEO overtuigend is,sommige website-eigenaren onthouden zich nog steeds van het gebruik van SEO voor optimalisatie van het verkeer. Echter, verschillende onderzoeken beweren dat twee cruciale dingen die businesszou moeten zijn een organische aanwezigheid en bezoekersverkeer.

De leidende expert van Semalt Digital Services, Artem Abgarian onthult de meest voorkomende mythen in verband met SEO.

1. Beweeglijkheid

De sector evolueert snel, als gevolg van frequente algoritmische updates.De meeste updates voor algoritmen gebeuren dagelijks - fotografia blanco y negra. De meeste wijzigingen hebben echter geen invloed op de prestaties van een websitevoornamelijk bestaan ​​uit kleine tweaks die mogelijk geen zichtbaar effect hebben.

2. Ingewikkelde technieken

Sommige aspecten van SEO zijn te technisch, wat soms van invloed kan zijnoptimalisatie en het bouwen van de website. Hoewel het merendeel van het SEO-werk zich richt op strikte marketingactiviteiten, zoals het vinden van trefwoorden, het maken vanrelevante inhoud, monitoring van ranglijsten en evaluatie van het verkeer.

3. Inefficiëntie

Mensen geloven dat de toepasbaarheid van SEO niet bestaat in demarkt vanwege de constante ontwikkelingen op de algoritmen en andere wijzigingen. Het begrip is niet waar als een aanzienlijke hoeveelheid verkeerkomt voort uit SEO..Het lezen van specifieke SEO-publicaties, zoals het Search Engine Journal, helpt ondernemers bij te werken en bewust te makenwat is nog steeds relevant.

4. Langetermijnperspectief

Het kost wat tijd om rankings te maken en een website te makenaanwezigheid online, wat een onweerlegbaar feit is. SEO is niettemin stabiel en zal altijd resultaten opleveren zolang de website volledig isgeoptimaliseerd.

5. Onvoorspelbaarheid

Vanwege de volatiliteit van SEO geloven mensen dat het onbetrouwbaar is.Er is geen directe controle over rangorde of verkeer in tegenstelling tot PCC. Niettemin, bij het optimaliseren van een website tot het maximale SEO-potentieel,er is een minimale kans op problemen.

6. Duurte

Om de beste resultaten te behalen, is een investering van geld, tijd nodigen andere bronnen. SEO is niet gratis, maar is relatief goedkoper dan andere betaalde advertentiekanalen zoals PPC of het kopen van verkeer viaandere methoden.

7. Wijzigingen op de website

Het is inderdaad waar dat SEO bedrijven verplicht een paar wijzigingen aan te brengenop hun website. Soms kan het een paar aanpassingen zijn, terwijl in andere de hele website opnieuw wordt ontworpen om volledig te wordenpotentieel. Alle voorgestelde wijzigingen zijn essentieel voor het behalen van de SEO-doelstellingen.

Tegenwoordig worden alle bedrijven geconfronteerd met een groter belang van het zoekenverkeer. Klanten maken gebruik van zoekmachines om producten, diensten, leveranciers en informatie te vinden. Het negeren van de noodzaak om het bedrijf te positionerenin de zoekresultaten kan mogelijk verkeer naar concurrenten leiden, waardoor het bedrijf op een negatieve manier wordt beïnvloed.

November 27, 2017