Back to Question Center
0

Semalt onthult de waarheid over geautomatiseerde SEO

1 answers:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het opzetten van een website voorverschijnen geïndexeerd in de organische zoekresultaten. SEO houdt het gebruik van verschillende tactieken in die de website helpen een goede positie te verwerven inde zoekresultaten van bepaalde inhoud of zeer doorzoekbare sleutelbegrippen. SEO bestaat al sinds het begin in de praktijk van veel bloggersvan internet. Veel bedrijven begrijpen echter niet volledig de beperkingen van sommige tijdelijke technieken of het gebruik van geautomatiseerde techniekenover SEO.

Het automatiseren van SEO kan een langdurig proces zijn en vele aspecten van website-ontwikkelingkan wat extra menselijke aanraking vereisen, anders dan automatisering - where to buy a womens fedora hat. Het idee van snelle oplossingen voor het oplossen van sommige problemen heeft echter invloed op de rangorde vanwebsites is daarom geen zinvolle onderneming.

Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services verklaart de relatieve sterke en zwakke punten van het werken met geautomatiseerde SEO.

Geautomatiseerde SEO

Tegenwoordig zijn veel tools ontwikkeld om u te helpen bij uw SEO.Er zijn hulpmiddelen voor trefwoordonderzoek, backlinksanalyse, beoordeling van verkeer, rapportgeneratie, etc. Wat u ook nodig heeft in uw zoekmachineoptimalisatie, u kunt het vinden op internet. In het laatste decennium zijn er veel gemakkelijk te gebruiken hulpprogramma's voor inhouds- en websitebeheer ontstaandie veel websites hebben geholpen hun rankingstatistieken enorm te verbeteren. Echter, ondanks platforms Wix en WordPress hebben verschillende SEO gemaakttools, ze helpen mensen zelden om hun websites hoog te rangschikken. Het is niet mogelijk om één oplossing voor alle bedrijven te gebruiken, daaromSemalt beveelt aan om individuele SEO-strategieën uit te werken, geschikt voor elk specifiek geval.

Betekent dit dat u precies dat zou moeten doen?

Als u denkt dat het antwoord ja is, hebt u nog geen einde gemaaktkijk naar wat SEO doet tikken. In het begin heeft Google elke webpagina gescand om zijn zoekopdrachten en zijn plaats in de zoekresultaten te bepalen.Toen was het succes van een zoekwoord afhankelijk van hoe vaak het werd genoemd in de inhoud. Dit is hoe verborgen teksttechnologie wasontwikkeld door Black Hat SEO-beoefenaars, en dit is de reden waarom Google deze methode heeft verlaten. Vervolgens begon Google na te denken over het belang vanbacklinks en hun hoeveelheid. Dit werd ook uitgebuit door webmasters, die een goedkope en snelle weg naar de TOP wilden, waardoor Google veranderdede strategie opnieuw..

Momenteel neemt het Google-algoritme een breed scala aan factoren in beslagaccount: van backlinks naar zoekwoorden naar sociale media. Het gebruik van slechts één element is niet genoeg om uw merk naar de TOP van de zoekresultaten te promoten.Maar morgen kan al deze structuur volledig worden gewijzigd met de introductie van een nieuw algoritme.

Google is geen machine. Het is een bedrijf, met experts, dievoortdurend analyseren van de prestaties van de zoekmachine, het gedrag van webmasters en het gemak van gebruikers een prioriteit maken. Daarom een ​​keerze zien een daling in de bruikbaarheid van een zoekmachine, ze passen noodzakelijke wijzigingen toe om zich te ontdoen van sites die het gebruik van Google in gevaar brengen.Elke keer dat er een uitdaging is, verandert Google.

Zelfs de meest verbazingwekkende geautomatiseerde tool kan het niet bijbenenman-geleide evolutie van de zoekmachine. Uw gereedschappen kunnen nu meteen werken, maar binnen een week zullen ze nutteloos zijn tegen de nieuwe richtlijnen.Dus als u iets wilt dat u op lange termijn resultaten zou opleveren en de plotselinge omslagen van het Google-algoritme zou doorstaan, zou een competenteSEO-bureau blijft je beste vriend. Wanneer u nauw samenwerkt met individuen die de SEO doen, kunt u veel markttrends over lerende manier waarop verschillende websites werken.

Bijvoorbeeld Joost de Valk, de oprichter en maker vanYoast SEO voor WordPress plugin was het ermee eens dat ondanks de mogelijkheid van veel bestaande tools een set-and-forget methode bieden,SEO-automatisering is een complex proces dat vrij veel meer inhoudt dan dat. Machines en software kunnen bijvoorbeeld alleen de technische dienenbeetje van de SEO gedeeltelijk. De inhoudelijke ontwikkeling en virale marketing vereisen een hoger niveau van menselijke betrokkenheid om ze te laten werken.

Conclusie

SEO-automatisering is een proces dat ingewikkelder is danje zou denken. Veel white-hat SEO-ontwikkeltools beloven een snelle oplossing te bieden voor tijdelijke problemen. Er is echter nog steeds een aantal hoogtepuntenniveau van betrokkenheid bij het ontwikkelen van de inhoud. SEO-tools zijn essentieel en maken het leven gemakkelijker voor de meeste taken die nodig zijntechniciteit. Niettemin garanderen ze je geen # 1-positie in de zoekresultaten: op zijn best zullen ze ervoor zorgen dat je site niet lager wordtin de gelederen, maar zelfs dit voordeel zal weg zijn nadat een algoritme is gewijzigd.

Geen enkel geautomatiseerd programma kan de vervanging van het harde werk garanderenbetrokken bij inhoudelijke ontwikkelingstaken zoals het bewerken van inhoud, het gebruiken van inkomende koppelingen en het selecteren van trefwoorden, omdat het niet correct kan worden bereiktmet behulp van machines. Ook betekent het gebruik van een volledig geautomatiseerde aanpak dat je flexibiliteit en aanpassingsvermogen opoffert die je nodig hebt in het geval van de zoekmachineoptimalisatieroutine verandert plotseling. Zolang Google wordt gerund door ondernemers en niet door AI, de samenwerking met SEO-experts zal je beste methode blijven om topposities te veroveren.

November 27, 2017