Back to Question Center
0

Semalt onthult hoe CTR zich verhoudt tot uw websitepositie

1 answers:

Iedereen die wil gedijen in online marketing kan zich afvragen wat het effect is van organischclick-through rate (CTR). Zoveel marketeers als individuen een trendanalyse uitvoeren, probeer je concurrenten te slim af te zijn door ze te volgenSEO trends. Google-octrooien en concurrerende theorieën blijven echter onbekend zodra ze de criteria van hun algoritme niet onthullenopenlijk. Maar wat we zeker weten, is dat de CTR ranking als een indirecte factor beïnvloedt.

Trends in online marketing brengen echter een ander beeld met zich mee. Bijvoorbeeld CTR-besturingselementenGoogle ranking factoren - top ad agencies in lebanon. Veel digitale marketeers proberen het meeste uit deze functie te halen. In dit artikel, Jason Adler, het klantensuccesManager van Semalt onthult verschillende verschillen tussen CTR en rangschikking, en legt uit hoe ze worden herroepen. Er zijn ook essentiële tips die je kunnen helpenDe klikfrequentie van Google (CTR) presteert goed op de organische SERP's.

Hoe CTR de rangorde beïnvloedt

  • Om websites effectief te kunnen rangschikken, moeten er criteria zijn voor het plaatsen van websitesbestellen. Google gebruikt dus informatie zoals klikgegevens. CTR heeft invloed op de klikfrequentie van SERP-resultaten. Dientengevolge, websites met de grootstehet aantal klikken wordt aan de bovenkant afgehandeld, terwijl die met een paar klikken onderaan worden geplaatst. Het algoritme is ingesteld om de inhoud te overwegenmet een groot aantal relevante klikken..De meeste zoekmachines passen dit criterium toe in hun zoekalgoritmen. Google adviseert bloggersbelangrijk zijn in inhoudrelevantie. Naarmate de inhoud consistent wordt, treden klikken op. Deze klikken zorgen ervoor dat de website een uitstekende beloning krijgtrating waarmee uw SEO-resultaten worden verbeterd.
  • Ten tweede hangt Google af van de CTR als de criteria voor het weergeven van een OneBox. EENwebsite moet een minimum CTR hebben om een ​​OneBox op hun website te krijgen. Google heeft een automatisch systeem dat de klikfrequenties controleert(CTR) per OneBox-presentatie per zoekopdracht. Dit fenomeen kan enkele seizoensfluctuaties in de rangorde van een bepaald element verklarenwebsite of pagina. Een webpagina kan bijvoorbeeld goed presteren vandaag, maar niet zo succesvol morgen. Dientengevolge, digitale marketeerszou relevantie als sleutelfactor moeten gebruiken. Door uw CTR te behouden, kan een website redelijk goed worden geclassificeerd in zoekmachines.
  • De website moet een behoorlijke klikfrequentie hebben. Betrokkenheid van de site is cruciaalvoor informatie die rangschikken vereist. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen die op de link naar uw website klikken zich er mee bezighoudenaanzienlijke periode. CTR verbetert uw paginabezit door relevantie, waardoor uw ranking verbetert. Voor CTR om het meeste voordeel te hebbenuit SEO moet je website-inhoud goed indelen in titels en metatags. Google rangschikt websites uit de relevantie van uwinhoud. Geweldige inhoud heeft een hoge klikfrequentie. Google-algoritme gebruikt deze functie om te bepalen welke positie specifiek issite verdient.

Conclusie

Online marketeers kunnen eindeloos debatteren over de vraag of de Google CTR impact heeftzoekmachine resultaten of niet. De waarheid is dat de CTR inderdaad helpt om de website hoger te rangschikken. Het kan echter moeilijk zijn om de relatie te begrijpentussen CTR en SEO. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de relatie tussen deze twee constanten en de manieren te begrijpenu kunt uw klikfrequenties (CTR) door Google laten presteren op de organische SERP's.

November 27, 2017