Back to Question Center
0

Semalt onthult interessante leidende CTA-knoppen

1 answers:

Bij het uitvoeren van e-commerce, optimalisatie van de inhoud van de website voor een goedzichtbaarheid van zoekmachines is een belangrijk kenmerk. Veel bedrijven zijn online succesvol door het efficiënte gebruik van SEO en ander digitaalmarketing strategieën. Aspecten zoals inhoudselectie en logo-optimalisatie zijn belangrijk om te bepalen hoe een webpagina zich zal gedragenop de SERP's - vps europe. Na de update van het Google-algoritme van januari 2017 zijn de factoren waaraan Google tegenwoordig veel waarde hecht, inhoudrelevantie, mobiele vriendelijkheid en de gebruikerservaring.

In gebruikerservaring Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services beveelt het volgende aan:

  • Een webontwerp dat esthetisch oogt voor de gebruiker.
  • Navigatiegemak (naar het hoofdidee).
  • Inhoud die relevant is voor de opzet of behoefte van de gebruiker.

Volgens deze factoren moet de ervaring met het gebruik van een website de sleutel zijnbezorgdheid bij het ontwikkelen van webcontent. Als gevolg hiervan creëren CTA-taken een grote behoefte om te overwegen waar belangrijke knoppen moeten worden geplaatst. Voorbijvoorbeeld de call-to-action-knoppen. Deze knop vraagt ​​een bezoeker om de belangrijke taak op een webpagina te maken, zoals kopen, abonnerenof download. U kunt de onderstaande tips gebruiken om plaatsing van CTA's eenvoudig te maken:

1. De vouw

Plaatsing van CTA moet overeenstemmen met het ontwerp van de webpagina. De UX zou moetenblijf zo esthetisch mogelijk met de CTA-knop..Sommige ontwerpen kunnen de voorkeur geven aan het plaatsen van de knop boven de vouw en andere eronder. In anderegevallen bevat een lange webpagina CTA aan de boven- en onderkant van de pagina. Korte webpagina's hebben beperkte posities om een ​​oproep te plaatsenactieknop.

2. Desktop en mobiele sites

Volgens de update van januari zal Google meer aandacht besteden aande mobiele vriendelijkheid van een website. Bij het doen van SEO zijn er bepaalde ontwerpfuncties die u opneemt op een mobiel apparaat en nietop een bureaublad. Bijvoorbeeld de lengte van de inhoud. Volgens onderzoek geven veel desktopgebruikers de voorkeur aan een CTA-knop onderaan. In deIn dezelfde studie vinden mensen het gemakkelijk om een ​​CTA-actie uit te voeren op een mobiel apparaat, vooral wanneer de CTA-knop boven aan de pagina staat.

3. Links of rechts

In de meeste gevallen (zo niet alle) bedienen call-to-action-knoppen de klantenwanneer aan de rechterkant van de webpagina. Volgens de gezichtsscherpte klikt een gebruiker, bijvoorbeeld een klant, op een pagina aan het einde of rechtsbovenhoek. Dit ontwerp is voorstander van personen die mobiele webontwikkeling uitvoeren. Smartphones hebben een ingebouwde functie voor het links plaatsen van menu'svoor plaatsing van een rechter zijknop.

Conclusie

Bij het doen van e-commerce, unieke aspecten van webontwerp, SEO en knopplaatsing speelt een cruciale rol. Een goede website moet een bezoeker kunnen omzetten in een koper via belangrijke aspecten van de site. Wanneer eenbezoeker klikt op uw link, een proces AIDA (Attention - Interest - Desire - Action). Dit proces moet je door de plaatsen leiden die jij bentzet noodzakelijke knoppen zoals Call-To-Action-knoppen. CTA-knoppen kunnen opvallende locaties binnen uw webpagina innemen. Deze locatiesomvatten gebieden zoals binnen de pagina of een juiste plaats voor mobiele gebruikers. Een interface die niet rechttoe rechtaan is, kan u waardevol makenverkeer, nadelig voor uw SEO-inspanningen. Met behulp van deze plaatsingstips voor CTA's kunnen uw conversies aanzienlijk toenemen.

November 27, 2017