Back to Question Center
0

Semalt presenteert 7 SEO-strategieën voor zorgaanbieders

1 answers:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat uw site te vinden is wanneereen persoon maakt een zoekopdracht in de zoekmachine. Bijvoorbeeld als een internetgebruiker op zoek is naar een podoloog in de omgeving van Boston, en daarzijn veel podotherapeuten in het gebied, uiteraard wil je dat je oefeningen verschijnen als de eerste optie in de zoekresultaten.

De Customer Success Manager van Semalt ,Jason Adler geeft zeven implementeerbare SEO-trucs en -strategieën om uw organisatie een concurrentievoorsprong te geven in de zorgsector enu helpen om hoog te scoren in zoekresultaten.

1. Selecteer de juiste zoekwoorden

Maak een uitgebreide lijst met woorden waarvan u denkt dat ze zouden typenbij het zoeken naar een medisch centrum en diensten. Na het compileren van de lijst met zoekwoorden, evalueert u de effectiviteit ervan met behulp vanGoogle's Zoekwoordplanner. De test geeft weer welke zinnen een aanzienlijk zoekverkeer per maand hebben, maar met minimale concurrentievan andere sites.

2. Uw metadata afbakenen: metabeschrijvingen en title-tags

Zoekwoorden geïntegreerd met uw SEO-interventie moeten aanwezig zijn in de metadatavan elke pagina en gedurende de primaire inhoud van uw site. De metadata heeft HTML-metatags tussen de afsluitende en open koptags op de HTML-codering van een bestand. Meta-gegevens helpen de zoekmachine om te identificeren waar een pagina over gaat terwijl de title-tags worden waargenomenals de titel van de pagina.

3..Maak plagiaatvrije inhoud

Creëer unieke inhoud voor uw site in naam van uw medische zorgcentrum om er zeker van te zijndat het opvalt en u online een concurrent biedt. Door uw publiek te informeren door het gebruik van hoogwaardige contentmarketing, is dit mogelijkom uw expertise en waarde aan te geven en uiteindelijk een ranking in de zoekmachine te behalen.

4. Zorg ervoor dat u een sitemap hebt op uw website

Het maken van een vereenvoudigde sitemap is vaak een onderschatte truc van het integreren van uwsite met de zoekmachines. De kaart geeft inzicht in Yahoo, Bing en zelfs Google over hoe uw site is geconfigureerd en verbonden.

5. Heb gevarieerde zoektechnieken

De meeste gezondheidszorgdeskundigen missen de kans om hoger te scoren met behulp van diavoorstellingen,video's, afbeeldingen en andere interactieve formulieren. Vul uw website met relevante geoptimaliseerde inhoud en profiteer van het gebruik van de verschillende formulierenvan zoekverticaal.

6. Plaatselijke zoekadvertenties

Meer dan de helft van de zoekopdrachten wordt uitgevoerd door het gebruik van mobiele apparaten. Een lokaalzoeken is een sleutelverticaal voor een medische zorgorganisatie, omdat patiënten de fysieke locatie van deze centra vóór zich moeten bezoekengebruik hun diensten.

7. Gebruik sociale sites om rankings te stimuleren

Sociale media sturen het verkeer naar uw site en faciliteren tweerichtingsverkeerinteracties tussen een gewoon persoon en een organisatie. Sociale sites beïnvloeden SEO binnen de kwestie van de linkopbouw en betrokkenheid van content.

Nog steeds twijfels over het belang van SEO in uw beroep? Momenteel meer dan 55 procentvan volwassenen in Amerika's eigen smartphones, wat aangeeft hoe belangrijk het is om hoog te scoren in zoekresultaten die mogelijk door potentiële patiënten worden bereiktop zoek naar van hun apparaten evenals van de desktop-pc's. Implementatie van de hierboven genoemde praktijken, u zult online toenemenaanwezigheid van uw praktijk en nieuwe klanten bereiken Source .

November 27, 2017