Back to Question Center
0

Semalt SEO Tips voor advocatenkantoor

1 answers:

De laatste tijd worden advocaten geconfronteerd met vele obstakels die verband houden met online marketingnamelijk toenemende concurrentie en verandering van klantgedrag. Als gevolg hiervan is zoekmachineoptimalisatie voor veel bedrijven een prioriteit geworden.

SEO is een praktijk waarbij zowel on-site als off-site elementen worden geconfigureerdvan een website die door zoekmachines in rangorde worden beschouwd. Veel SEO-technieken zijn van toepassing in verschillende sectoren, maar om te slagenmet het promoten van uw bedrijf in een juridische sector, moeten ze dienovereenkomstig worden gespecificeerd - san francisco pc repair. Marketing in deze branche is anders, zodra deregels en voorschriften worden opgelegd door de nationale orde van advocaten.

Jack Miller, de Customer Success Manager van Semalt Digital Service belicht de belangrijkste kenmerken die u in overweging moet nemen bij het uitwerken van een SEO-strategie voor een juridisch bedrijf.

1. Trefwoordonderzoek

De eerste stap bij het optimaliseren van een website is een sleutelwoordonderzoek. Een advocaatkan zich concentreren op de zoekwoorden die aangeven dat de gebruiker van plan is zich aan te melden voor juridische diensten. Deze zoekwoorden moeten een behoorlijk volume hebbenom ervoor te zorgen dat de zoekmachine het verkeer ernaar leidt. De sleutel in deze techniek is het vinden van potentiële klantenkan typen in de zoekbalk.

2. Procureur-specifieke oproep tot actie

Een andere techniek die zijn efficiëntie heeft bewezen, is een specifieke oproeptot actie. Dit is ontworpen om de bezoeker te dwingen een actie te ondernemen. Hovewer, het creëren van een oproep tot actie vergt enige inspanningen en een strategiedat gaat lukken. De CTA's moeten ervoor zorgen dat de gebruiker het bericht gemakkelijk kan zien zonder veel informatie te hoeven doorbladeren..Zemoet deze oproep tot actie plaatsen op elke pagina van de website in het meest zichtbare gebied, bijvoorbeeld de kop van de website.

3. Advocatuur Schema

Dit verwijst over het algemeen naar HTML-code die meestal wordt toegepast op inhoudom de zoekmachine te helpen de relatie tussen verschillende stukken van de inhoud te begrijpen. De juridische sector heeft zijn eigen schemawaarmee een zoekmachine weet wat voor inhoud aan een juridisch specialist of advocatenkantoor gerelateerd is. Uw inhoud markeren met schemahelpt bij het verbeteren van de klikfrequentie bij zoekresultaten van zoekmachines.

4. Juridische inhoud Paraplu's

Google crawlt en indexeert online inhoud op een systematische en coherente maniermanier. Het is dus goed om uw website zo in te richten dat u een pagina voor elk oefengebied heeft en logisch alle logica's samen te vatten.Dat neemt de last weg van het vinden van relevante inhoud op een website.

5. Link gebouw

Linkbuilding is een andere factor die van grote invloed is op de rangschikking van de pagina'sin zoekmachine resultaten. Niet alle links zijn echter gelijk. Daarom moet een advocaat links verkrijgen van hoogwaardige bronnen diecontextueel relevant. Hoe groter het aantal hoogwaardige links naar uw website, hoe beter deze in zoekmachines worden gerangschikt.

Vandaag de dag is het online plaatsen van een site niet optioneel voor advocaten.Elke dag wenden steeds meer klanten zich tot online platforms om informatie te vinden over juridische diensten. Semalt klanten hebben dat bewezenuitgebreid SEO-plan is belangrijk als u op de eerste pagina met zoekresultaten van de zoekmachine wilt verschijnen.

November 27, 2017