Back to Question Center
0

Semalt Tips over het bouwen van een e-maillijst en aan de slag met online marketing

1 answers:

Met een e-maillijst kunt u beginnen met geld verdienen. Alleer is één e-mail nodig die een nieuw product aanbeveelt dat u promoot, en u kunt eenenorme betaaldag, maar alleen als het je lukte om een ​​grote lijst op te bouwen. Semalt expert op het gebied van digitale diensten,Michael Brown deelt handige tips over hoe je aan de slag kunt gaan met online marketing.

Stel je voor dat je een informatie hebt over het nieuweproduct dat u waardevol en nuttig vindt. Een eenvoudige e-mail verzonden naar de lijst met 10.000 mensen met eenconversieratio van 5% zou resulteren in 500 verkopen. Ervan uitgaande dat u $ 10 commissie per verkoop verdient,wat een zeer conservatieve schatting is, dit zou je $ 5.000 op een enkele dag opleveren, voor minder daneen uur werk. Nog steeds niet zeker van het bouwen van een e-maillijst?

Uiteraard is een e-maillijst van 10.000 een gemiddelde groottelijst, wat een paar maanden zal duren om te bouwen, dus u moet eraan werken vandaag, niet morgen. Dehoe sneller je begint met het bouwen van je lijst, hoe sneller je achterover kunt leunen, stuur een e-mail over een nieuweproduct en verdien meer in dat uur dan u normaal in een maand zou doen.

De voordelen van een e-maillijst

  • Kosteneffectiviteit van direct marketing
  • Vermogen om klikken te analyserenen andere vitale statistieken die u helpen uw e-mailstrategie bij te sturen
  • Bevoegdheid opbouwen en vertrouwen door de waarde ervan in de tijd aan te bieden
  • Hogere conversies verschuldigdom lopende communicatie met uw e-maillijst op te bouwen

Een van de belangrijkste aspecten van het bouwen van een e-maillijst houdt uw abonnees bij. Het is heel gewoon voor slimme lezers om in te schrijven op hun gratis "incentive"en daarna zichzelf verwijderen van uw e-maillijst. Je moet in staat zijn om waarde voor hen te biedenconsequent gedurende uw e-mail uitwisseling, anders, zeg vaarwel tegen uw harde werk en toekomstige winsten ..

Effectieve e-mailmarketingcampagnes hebben alles te makende juiste aanpak. Denk aan alle e-mails die u dagelijks ontvangt en waarom sommigen van hen uw bericht ontvangenaandacht en anderen werden verwijderd. Er is wetenschap om abonnees interesse en vertrouwen te geven via eeneenvoudige e-mail. Dit is het verschil tussen de "spam" die u ontvangt en de e-mails waarop u klikt om er meer over te weten te komen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het samenstellen van uw lijst

  • Vertrouwen creëren door expertise en waarde aan te bieden in uw doel niche
  • Trigger their emotions doorverhalen creëren die lezers fascinerend vinden
  • Maak een back-up van uw verhalen met echte logica zoalsGetuigenissen om hen nog meer te interesseren

Het is van cruciaal belang om rechtstreeks met uw abonnees te spreken.U weet waarom zij zich hebben aangemeld, dus spreek met hen op een manier die hun aandacht zal trekken. Niemand houdt van een e-maildie spreekt over onbelangrijke punten, dus ga snel en direct naar uw punt. Vertel ze dan een verhaal dat zijkan betrekking hebben op. Hierdoor zullen de emoties naar de oppervlakte komen, en dat is precies wat u zoekt.

De beste manier om een ​​e-maillijst samen te stellen is om eengerenommeerde auto responder. U kunt geautomatiseerde e-mails instellen die weken in de toekomst overspannen, en als dat eenmaal is gebeurd,je hoeft niets te doen. Er zijn veel opties, maar Aweber lijkt de meest gewaardeerde te zijn. Eris de drijfveer om een ​​gratis of goedkoper alternatief te vinden, maar het probleem is dat uw e-mails mogelijk beperkt zijntot één per week, of ze belanden in de spambox van uw abonnee.

Onderwerpregels per e-mail moeten onweerstaanbaar zijnen de nieuwsgierigheid van iedereen te verbeteren. Storytelling is essentieel om hun gedachten te vangen en ze op uw thema te krijgenvan denken. Als u meer leert over copywriting, kunt u waardevolle e-mails maken waarmee uw abonnees kunnen lezen en lezen.

Denk eraan om eerder vertrouwen op te bouwen met uw e-maillijstu begint met het pitchen van producten en wilt verkoop. Autoriteit komt voort uit vertrouwen en dit is wat u in de toekomst in staat stelt om verkopen te doen.

Zorg ervoor dat u de lezer vertelt wat hij moet doen. Hetklinkt misschien tegenstrijdig, maar studies hebben bewezen dat iemand vertellen om iets te doen een beter antwoord krijgt danhen vragen om iets te doen. "Meld je nu aan voor 1-op-1 coaching" zou efficiënter zijn dan "Zou je je willen aanmelden voor 1-op-1 coaching?"

Hopelijk helpt dit artikel je om een ​​te lerending of twee over het bouwen van een e-maillijst. Het belangrijkste om te weten is dat je niet kunt wachten om te beginnen. Het is vanvan vitaal belang dat je meteen aan deze taak begint. Als u twijfels hebt, raadpleegt u Semalt Digitale dienstendus we zullen dingen duidelijk voor je maken Source .

November 27, 2017