Back to Question Center
0

Semalt vertelt welke fouten u in SMM moet vermijden

1 answers:

Klanten verwachten in 2017 dat zakelijke organisaties regelmatig met hen communicerenvia de sociale netwerken. Veel e-commercebedrijven zien echter de effectiviteit van social media-promotie en zoekmachine over het hoofdOptimalisatie (SEO) bij het aantrekken en behouden van klanten.

Jack Miller, de Customer Success-manager van Semalt ,illustreert drie grote fouten die organisaties maken bij het uitvoeren van campagnes voor sociale media.

1. Campagne lanceren zonder een effectieve strategie

Het is belangrijk om sociale media-doelen te ontwikkelen om de online marketingstrategie te verbeteren.Social media-marketing kan verschillende doelen hebben - senior living insurance company ltd. Eén doel kan zijn om de merkbewustheid bij de beoogde klanten te verbeteren. Een ander doel van sociaalmedia marketing kan zijn om sociale netwerken te gebruiken om klantenondersteunende diensten aan te bieden. Een goede strategie voor sociale media combineert verschillende doelen dieverbeter de interacties van het bedrijf met de beoogde klanten. Een effectieve strategie heeft een goed sociaal netwerkplatform.

Bedrijven die zich bezighouden met mode- of lifestyleproducten en -diensten worden aangemoedigd om dit te doengebruik de Pinterest of Instagram sociale netwerkplatforms. Pinterest heeft een e-commerce functie waarmee klanten producten kunnen kopen ofdiensten online. De retailers die ambachtelijke producten en doe-het-zelfdiensten leveren, zouden de YouTube- en Facebook-platforms moeten gebruikenhun superieure mogelijkheden voor het delen van video's. Het is belangrijk voor een bedrijf om zijn sociale netwerksites te promoten.

Sociale media vermelden in e-mails is ook een effectieve manier om sociale media te promotensites voor de beoogde klanten. Een andere goede promotionele SEO-benadering veronderstelt het invoegen van links naar sociale media naar de bedrijfswebsite.

2. Niet luisteren en reageren

Klanten geven altijd commentaar over de producten en diensten die door het bedrijfsleven worden aangebodenorganisaties. Het is belangrijk dat het management van het bedrijf oplettend is. Er zijn verschillende hulpmiddelen waarmee u kunt communicerende klant, bijvoorbeeld Social Mention en Hootsuite. Ze zijn echter beperkt in mogelijkheden. Daarom moet het bedrijf responsief zijnnaar eventuele berichten door de gebruikers.

Facebook is een platform voor sociale media waarmee bedrijven doeltreffend kunnen reagerende berichten van de beoogde klanten. Bedrijven ervaren verschillende uitdagingen bij het leveren van diensten en producten. De sociale netwerken maken het mogelijkbedrijven om de klanten te informeren over de problemen of uitdagingen in het bedrijfsproces.

3. Behoud van experimenten

Het is belangrijk om te experimenteren met de operaties van de sociale netwerken. Het bedrijfkan innovatieve manieren gebruiken om in contact te komen met de klanten. Live video is een functie die beschikbaar is op Facebook en Instagram. Het verbetert de realtimecommunicatie tussen het bedrijfspersoneel en de klanten. Een bedrijf kan de doelgroep via de live video informeren over een nieuw productvoorzien zijn van.

Bedrijven kunnen ook live-stream gebruiken voor promotiecampagnes voor Facebook-producten. Live streamingtrekt een enorm publiek aan omdat het interactief is en gebruik maakt van de juiste SEO-zoekwoorden. De gebruikers van sociale media krijgen de mogelijkheid om te vragenvragen en opheldering vragen. De live-streaming-sessie stelt het bedrijf ook in staat om van de klanten te leren, vooral in het gebiedvan het verbeteren van klanttevredenheid.

Het implementeren van SEO in uw praktijk kan de marketinginspanningen op sociale media verbeteren. SEO-expertskan effectieve zoekwoorden gebruiken in hun posts op sociale media. Klanten zullen aangetrokken worden tot berichten met relevante informatie over deeffectiviteit van een product of dienst.

November 27, 2017