Back to Question Center
0

Semalt: vier redenen waarom IT-servicesbedrijven een blog moeten hebben

1 answers:

Er zijn veel bedrijven met IT-diensten die succes boeken in de zakenwereld,maar om een ​​of andere reden heeft slechts een handjevol een blog op hun websites. Veel van ITdienstverlenende bedrijven houden zich aan traditionele verkooptechnieken of vinden het te moeilijken tijdrovend om een ​​blog te draaien. Echter, bedrijven die wel een bedrijf runnenblog zal uiteindelijk de vruchten plukken van dit te doen. Julia Vashneva, klant succesManager van Semalt Digital Services, legt uit wat de voordelen van een blog zijn voor IT-servicesbedrijven.

Uniciteit van diensten benadrukken

Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van bedrijfsontwikkeling over de hele wereld.Veel bedrijven gaan digitaal en mobiel, dus de contentmarketing is uitgegroeidnoodzakelijk voor leadgeneratie en differentiatie. Tegelijkertijd differentiatiekan voor veel IT-servicesbedrijven een probleem vormen, omdat ze met dedezelfde bedrijven elke dag. Wanneer je een blog maakt, creëer je iets unieks,iets dat je onderscheidt van de rest. Als je het gebruikt, kun je je persoonlijkheid laten zien,uw werkethiek, het karakter van uw bedrijf, enz., waardoor potentiële klanten uw bedrijf onder andere kunnen kiezen.

Veel IT-dienstverlenende bedrijven hebben de neiging om in elkaar over te lopen omdat ze dezelfde terminologie gebruiken.Dus hoe kunnen ze er zeker van zijn dat uw bedrijf beter is dan een ander bedrijf? En hoekan een potentiële klant zien dat uw team bekwaam genoeg is om het werk te krijgengedaan? Veel IT-servicesbedrijven vertrouwen over het algemeen op mond-tot-mondreclame of cold callingdiensten, maar een zorgvuldig ontwikkelde blog kan een heel andercomplexe methode om nieuwe klanten te werven.

Ervaring en vaardigheden weergeven

De pagina 'Over ons' van de website van een bedrijf is uitermate belangrijk bij het aantrekkennieuwe klanten. Als je beweert dat je manager of leider zoveel jaren heeftervaring, precies hetzelfde als elk ander bedrijf, uiteraard, het zal flauw lijken.Met behulp van de blog kunt u integendeel uw ervaring laten zienen managementvaardigheden, zodat u een beroep doet op uw potentiële klanten. Het is relatiefgemakkelijk te doen, maar dergelijke blogposts weerspiegelen de essentie van alles wat u wilt promoten.

Promotie van uw bedrijf

De blog wordt een geweldig platform om de IT-services gemeenschap bij elkaar te brengen.Zodra je op de blog van je bedrijf schrijft, start je een discussie, watstaat open voor zowel professionals uit de industrie en klanten. De feedback die u ontvangtzal u helpen om uw diensten aan verschillende mensen te promoten. Als je het juiste hebtinhoud op uw blog, zal het uw bedrijf op de kaart zetten.

Nieuwe leads produceren

Recente onderzoeken tonen aan dat B2B-bedrijven die een blog exploiteren tot 67% meer zullen producerenleidt dan bedrijven die het niet hebben, en B2C-bedrijven hebben dit tarief verantwoordin 88% dienovereenkomstig. Wanneer u uw inbound marketingstrategie maakt,uw blog moet altijd een vitaal onderdeel van het zijn. In feite, met behulp van zoekmachineOptimalisatie (SEO) technieken in blog posts helpen bedrijven om beter te zijnrankings. Zonder een goede hoeveelheid veldgerelateerde inhoud is dit niet mogelijkbereiken. Wanneer u uw blog aanpast voor SEO-doeleinden, zult u waarschijnlijker zijnde aandacht trekken van potentiële klanten.

Het starten en uitvoeren van een blog vereist consistente inspanningen van iemand die is voorbereidvoor hard werken, onderzoek en heeft de passie voor het onderwerp. Echter, IT-dienstenbedrijven moeten zich bewust zijn van het mogelijke effect dat dit kan hebben op het bedrijf.Klanten van Semalt Digital Agency hebben met succes bewezen dat het rendement op de investering bij het runnen van een blog de moeite waard is Source .

November 27, 2017