Back to Question Center
0

Semalt: Waarom frisse inhoud belangrijk is voor uw website en SEO

1 answers:

In feite hebben zoekmachines een enorme invloed op hoe websites zouden moeten zijngebouwd. De meeste zoekmachines leggen de nadruk op de kwaliteit van de inhouden werkt de periodiciteit bij. Om dus relevant te blijven, moet u uw inhoud bijwerkenvaak. Julia Vashneva, Customer Success Manager van Semalt Digital Services,legt uit waarom nieuwe inhoud de sleutelfactor is voor het succes van uw website.

1. Frequent crawlen door zoekmachines

Als uw website regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe artikelen en webpagina's, dan is zoekmachinecrawlers bezoeken die site vaak. Het betekent dat de indexering van uw site zal gaansneller. Wanneer zoekmachines uw site regelmatig bezoeken, kunt u hogere ranglijsten behalenals je inhoud waardevol is. Wanneer u nieuwe inhoud toevoegt aan uw website, zoekmachinesnoteer dat en rangschik de rangorde van uw site. Dus, update uw websiteregelmatig om de kansen op een hogere rangorde te vergroten.

2. Verhoog het autorisatiepotentieel van de website

De belangrijkste strategie voor het vergroten van de autoriteit van uw website is het creëren van meer inhoud.Publiceer waardevollere, up-to-date inhoud en u zult uw site zeker eengroter autoriteitspotentieel..Als je een onderzoek doet naar autoriteitssites in jouw niche, jijbeseffen dat ze duizenden pagina's hebben die zijn geïndexeerd door Google. Als je bentvastbesloten om lid te worden van hun league, dan moet je relevantere content publiceren. als jijzijn consistent in het schrijven van meer inhoud over een bepaald onderwerp, u zult vertrouwen verdienenmensen en zoekmachines. De autoriteitsscore van uw site zal toenemen naarmate u wintvertrouwde meer en meer. Bouw je reputatie op door actief te zijn op platforms en forums op sociale media.

3. Meer inhoud betekent meer zoekwoorden

Als u regelmatig nieuwe inhoud maakt, heeft uw site veel zoekwoorden. Door een trefwoord te makengerichte artikelen, kunt u meer bezoekers targeten. Zoekmachinesherkent ook uw site en stuurt u meer bezoekers. Ook al baseert Google zich nietveel gewicht op het aantal zoekwoorden op uw website, het is nog steeds belangrijk om te positionerensleutelwoorden in en rond uw artikel. Trefwoorden worden door zoekmachines gebruikt om uw index te indexerensite op basis van het onderwerp. Vergeet niet om uw artikel niet te vullen met zoekwoorden als dezestraffen van zoekmachines zullen trekken.

4. Houd uw lezers op de hoogte

Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw abonnees en bezoekers op de hoogte blijven van de gebeurtenissen en wijzigingenin uw branche. Frisse inhoud heeft de kracht om nieuwe bezoekers om te zetten in klanten.Door regelmatig nieuwe informatie te publiceren, houd je je publiek betrokken. Dit zalu loyaliteit op lange termijn van klanten verdient, en uw site zal dus in populariteit toenemen enranking. Geef uw bezoekers overtuigende informatie over uw producten en diensten.Vertel uw bezoekers over de voordelen van uw producten en waarom ze die nodig hebben. Wanneer jevoldoende informatie verstrekken aan potentiële klanten, helpt u hen om de juiste keuze te maken,en hoogstwaarschijnlijk zullen ze uw producten kopen Source .

November 27, 2017