Back to Question Center
0

Semalt: waarom u zich moet concentreren op lokale digitale marketing

1 answers:

Momenteel, als gevolg van digitalisering en de voordelen die daaruit voortvloeien, traditioneelbedrijven beginnen zich te realiseren dat ze meer zouden profiteren als ze digitale marketing omarmen.

"Het jaar van mobiel" is al jarenlang de spreekbuis van de digitale wereld.Er wordt vermeld dat het jaar 2014 het derde opeenvolgende was "het jaar van mobiel". De volgende jaren, tot en met 2016, hebben dit ook ontvangenacclamatie volgens LifeHack. Het verwijst naar de geleidelijke opkomst van mobiele apparaten die steeds dominanter wordenplatform gebruikt om op internet te surfen en geen specifiek jaar.

De Customer Success Manager van Semalt ,Andrew Dyhan, geeft een inzicht in de essentie van lokale digitale marketing en het huidige belang ervan - google analytics contract.

De statistieken geven aan dat:

 • De geschatte advertentie-inkomsten van Facebook voor 2016 bedroegen $ 26 miljard. Mobiele toestellenmaakte tot 80 procent daarvan ($ 21,98 miljard)
 • Tot 69 procent van de programmatische digitale display-advertenties vinden hun weg terug naar mobiele apparaten.
 • Met meer dan 500 miljoen gebruikers is Instagram de snelstgroeiende sociale sectornetwerk en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met Facebook-marketing.

Gegevens ontlenen aan Thrive Analytics, e-Marketer-post, kleine en middelgrote bedrijvenin de Verenigde Staten zijn van plan om meer uit te geven aan adverteren met meer nadruk op mobiele telefoons in 2017. De reden voor deze beslissing is dat meermensen blijven smartphones bezitten. Tachtig procent van de internetgebruikers in de Verenigde Staten heeft een smartphone op basis van resultaten vanComScore. Enkele redenen waarom smartphones blijven groeien, zijn omdat Apple een C-serie voor de iPhone heeft gemaakt,Android heeft low-end smartphones die de meeste providers weggeven, en een sterke tweedehands smartphone-markt.

Enkele van de kansen voor bedrijven om hiervan te profiteren, zijn onder meer: ​​

 • Google AdWords en Facebook-advertenties voor lokale doelgerichtheid.
 • SnapChat-filters om gebruikers op een specifieke locatie te targeten..
 • Yelp-advertenties helpen bedrijven om profielen van concurrenten op Yelp te plaatsen.
 • De groei en populariteit van Instagram.

Traditionele bedrijven moeten profiteren van de digitale trein. Anders,de beste spelers zullen ze zeker uitschakelen.

Amazon

Wanneer mensen over zaken en marketing praten, draait het Amazon-platform altijdin hun gesprekken. Meer dan 80 miljoen gebruikers abonneren zich op de belangrijkste activiteiten van Amazon. Jaarlijkse abonnementskosten voor Amazon bedragen$ 8 miljard, niet goed voor de uitgaven van Prime-leden.

Amazon valt onder de categorie grote bedrijven. De vraag is of eenkleine of lokale bedrijven kunnen concurreren met dergelijke grote bedrijven. Het is heel goed mogelijk, maar vereist veel werk van hun marketeers.

Welke kleine en lokale digitale reclame moet doen

Er zijn vier gebieden waarop bedrijven moeten letten als zij dedigitale wereld. Ze werken mogelijk niet voor alle bedrijven, maar ze dienen als uitstekende uitgangspunten:

 • 1. Op locatie gebaseerde advertenties via Facebook of Instagram.
 • 2. Gebruikmaken van startups die klanten helpen bij het online bestellen en kopen van dergelijke productenzo Naadloos, Instacart, Caviar en Postmates.
 • 3. Het bieden van superieure in-store-ervaringen of locaties die klanten presenterenmet handige winkels.
 • 4. Uitgebouwde e-commerce kanalen. Hiermee moet men gebruik maken van tools zoalsopnieuw targeten via sociale media (Facebook) om de verkoop te vergroten.

Conclusie

Het is niet gemakkelijk voor kleine bedrijven als gevolg van de hevige concurrentie. Hopelijk,de inzichten van Semalt werpen licht op een paar dingen die ze kunnen doen om relevant te blijven en te blijven floreren.

November 27, 2017