Back to Question Center
0

Semalt waarschuwt voor verschillende soorten WordPress Website Hacks

1 answers:

Als uw beveiligingsscans positief zijn, is uw website mogelijk getroffen door spammers. We weten allemaal dat WordPress het bekendste en beste contentmanagementsysteem is. Vanwege het enorme aantal en het volume van WordPress-sites online, is het bijna onmogelijk voor ons om veilig te blijven van de WordPress-hacks.

Ryan Johnson, een topdeskundige van Semalt , geeft hier een overzicht van verschillende soorten WordPress-website-hacks online om veilig te blijven.

malware

Malware omvat alle soorten gevaarlijke en schadelijke programma's en software, zoals virussen, Trojaanse paarden, ransomware en spyware. U zult uw Google Analytics-account zien; malware pop-ups in de webbrowser waarschuwen ons om het zo snel mogelijk te laten repareren. U moet een antivirus- of antimalwareprogramma installeren om het te verwijderen. Malware kan allerlei soorten schandelijke dingen doen, zoals het stelen van uw creditcardgegevens, persoonlijke informatie, beschadiging van uw site, het verwijderen van belangrijke bestanden en het vergrendelen van uw computer of mobiel apparaat tot u het losgeld betaalt.

Phishing

De phishing-aanvallen gebeuren meestal via e-mails die u ertoe brengen bepaalde bijlagen te openen of in te loggen op een paar websites zoals PayPal, de bank van Amerika en anderen. Ze willen dat u op de verdachte links klikt en er authentiek uitziet. Over het algemeen zijn phishing-aanvallen bedoeld om je voor de gek te houden en de hackers gebruiken die e-mails om je inloggegevens op internet te stelen. Klik nooit op een e-mailbijlage die verdacht of vreemd lijkt.

SQL-injecties

De SQL is een computertaal die wordt gebruikt door uw WordPress-blogs en websites. SQL (Structured Query Language) helpt communiceren met de databases. In een notendop kunnen de SQL-injecties de SQL-query's vervangen door de codes die de database leiden om iets te doen als hacken en phishing. De hackers gebruiken deze informatie om uw gegevens te stelen en uw bestanden over te brengen van de ene computer naar de andere. Wordpress-plug-ins en verschillende thema's kunnen helpen de SQL-injecties te voorkomen.

In gevaar gebrachte wachtwoorden

Met verschillende online e-mailaccounts gebruiken mensen hetzelfde wachtwoord op verschillende sites. Als de hackers een van uw wachtwoorden ontdekken, kunnen ze mogelijk gemakkelijk toegang krijgen tot uw meerdere accounts. Daarom moet u voorkomen dat uw wachtwoorden in gevaar worden gebracht en verschillende wachtwoorden voor verschillende accounts behouden.

Ontbrekende software-updates

De experts van WordPress zijn ijverig in het verbeteren van de plug-ins, software en thema's. Gebruikers van Wordpress zijn niet ijverig over het installeren en bijwerken van hun programma's. Als u de software-updates mist, kan dit ertoe leiden dat u lijdt op internet. Het is veilig om te zeggen dat dit een van de grootste problemen op het internet is geworden en dat je verschillende waardevolle bestanden en gegevens kunt verliezen als gevolg van aangetaste software-updates.

Onzekere thema's en plug-ins

Omdat verschillende mensen codes aan WordPress doorgeven in de vorm van thema's en plug-ins, kunnen hackers gemakkelijk malware en virussen in hen verspreiden. De beste bescherming is om de plug-ins en thema's bij te werken.

Slecht beveiligingsbeleid

Door het gebrekkige beveiligingsbeleid kun je je verdrietig voelen en kan je bedrijf stoppen met groeien. Als meerdere mensen toegang hebben gehad tot uw website, hoeft u dan niet Admin te maken. In plaats daarvan kunt u ze verschillende rollen toewijzen en voorkomen dat ze toegang krijgen tot het beheerdersdashboard van uw WordPress-site.

DDOS

De Distributed Denial of Service-aanvallen zijn wijdverbreid en worden gemakkelijk online gestart. Ze kunnen tientallen sites gemakkelijk naar beneden halen zonder medeweten van webmasters Source .

November 29, 2017