Back to Question Center
0

Semalt: wat is de beste tijd om SEO te starten

1 answers:

Als u een website-eigenaar bent die het beste uit SEO wil halen, dan heeft u dit nodigom te begrijpen dat de timing van uw SEO-strategieën en oefeningen net zo belangrijk is als de strategieën of oefeningen zelf.

Of u nu een website start of opnieuw ontwerpt, de beste tijd ombegin met het doen van SEO is voordat je het vrijgeeft aan zoekmachines voor indexering en rangschikking. Met andere woorden, SEO-werk en website-ontwerptegelijkertijd moet beginnen.

Sommige aspecten van SEO zijn uniek voor een nieuwe website, waarvan sommige uniek zijneen website opnieuw ontworpen en andere zijn in beide gevallen gebruikelijk - shampoo vichy dercos reviews. Nik Chaykovskiy, de expert van Semalt Digital Services verklaart de functies van het doen van SEO voor verschillende doeleinden.

SEO voor nieuwe websites

Voor nieuwe websites moet SEO gelijktijdig worden uitgevoerd met webontwerp en gebruikerervaring (UX). Dit betekent dat de SEO-strategie bepaalt welk type inhoud wordt gebruikt en waar deze wordt geplaatstde website. Succes in SEO is dus het resultaat van de moeite die het kost om webdesign, UX en SEO met elkaar te verweven. SEO starten tijdenshet webontwerpproces versnelt de resultaten van SEO.

Dit heeft echter nog een andere implicatie voor uw bedrijf: uw UX enwebdesign-experts moeten SEO begrijpen en uw SEO-gebruikers moeten UX en webdesign begrijpen. Deze experts hebben misschien training nodig op vierkritieke gebieden (ontwerp, UX, front-end ontwikkeling en SEO)..Maar de moeite is zeker de moeite waard. Het is gemakkelijker om te brainstormen ende kans dat de nieuwe website succesvol is, aanzienlijk wordt verhoogd.

SEO-tips voor herontwerp van de website

Als u uw site al heeft gelanceerd, is het beste om mee te beginneneen SEO-audit. Een SEO-audit helpt u om uw SEO-sterke punten te kennen, zoals de pagina's die hoog worden gerangschikt door zoekmachines. Jij ookweet welke SEO-aspecten de pagina goed doen presteren, zodat u die competenties kunt behouden / behouden of kunt repliceren terwijl u opnieuw ontwerptde website.

Ook belangrijk tijdens het herontwerp van de website is het hebben van een 301 redirect-plan.Aangezien de oude URL's worden gewijzigd, moet het herontwerpteam het verkeer zorgvuldig omleiden naar de nieuwe URL's zodat verkeer naar de site wordt geleidgaat niet verloren als de vernieuwde website volledig functioneel is. Het zou, en was voor een paar bedrijven, dodelijk zijn voor het bedrijfals dit SEO-aspect vergeten is. Stel u voor wat er zou gebeuren als de bezoekers van uw site zouden worden begroet door een fout "404 - pagina niet gevonden" wanneerze hebben geprobeerd toegang te krijgen tot de webpagina's van uw site.

SEO is een lopende activiteit

Voor zowel nieuwe websites als opnieuw ontworpen websites is SEO een voortdurende activiteit.In de huidige snelle technologische omgeving veranderen de meeste SEO-aspecten binnen korte tijdsspanne. In een keer moet je dat doeninstalleer een SEO-plug-in en formuleer op een ander tijdstip uw inhoud volgens de huidige trend. Niet slagen met de SEOtrends zouden een definitieve dood van het bedrijf betekenen, vooral als de verkoop sterk afhankelijk is van digitale marketing.

Ken de juiste SEO-stappen die u nu moet nemen om uw SEO-strategie te maken enwebsite succesvoller. Als uw site al actief is, neem dan contact op met een SEO-professional en zorg voor een grondige SEO-audit. Dezeis de beste manier om te weten welke acties het beste aansluiten op uw website met betrekking tot SEO-succes. En als u van plan bent een nieuwe site te bouwen,betrek uw SEO-team vanaf het begin. SEO gedaan tijdens de vroege stadia van website-ontwikkeling helpt SEO-ongelukken in destructuur van de site die u in de toekomst tijd en geld zou kunnen kosten.

November 27, 2017