Back to Question Center
0

Semalt: Wat is verwijzing van Darodar.com?

1 answers:

Als u uw Google Analytics-account regelmatig controleert, merkt u mogelijk een verwijzingsbron op in de acquisitiekanalen. Op een glimp lijken deze bronnen onschuldig totdat u goed controleert wat er gebeurt met uw analysegegevens. Verschillende webmasters en bloggers merken een aanzienlijke hoeveelheid verkeer op hun websites via darodar.com. Expert van Julia , Julia Vashneva, waarschuwt dat het valse verkeer niet beperkt is tot darodar.com, het komt van vele andere verwijzingen en de bijbehorende links zoals gratis websitebuttons, kambasoft, 7makemoneyonline en andere. Deze sites werpen een rode vlag op voor webmasters, zakenmensen en marketeers, en het is tijd om uit te zoeken wat darodar.com is en hoe deze referral-spamservice werkt.

Wat is Darodar?

In 2013 hebben sommige webmasters unieke verwijzingsbezoeken waargenomen van een site die bekend staat als darodar.com en zijn varianten. Mensen ontdekten dat hun sites 200 tot 2000 bezoeken per maand ontvingen van vreemde en verdachte websites, en het bouncepercentage was 100%, wat betekent dat de bezoekers niet meer dan een seconde op hun sites hebben doorgebracht. Al snel kwamen de site-eigenaren en webmasters op darodar als het meest prominente referral-spamnetwerk.

Het is veilig om te vermelden dat darodar.com zichzelf op de markt brengt als het beste SEO-bedrijf dat helpt bij het verbeteren van de ranking van uw site. In feite vervuilt dit bedrijf uw Google Analytics-account met nepverkeer en het grootste probleem is dat het onmogelijk is om van de verwijzingsspam af te komen. Webexperts beweren dat darodar de black hat SEO-tactieken weer op het werk heeft gebracht. Dit bedrijf is ontstaan ​​als een spam-verwijzingsgigant en zijn zogenaamde webmasterhulpprogramma's richten zich op kleine en grote websites met een lager aantal bezoekers. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat deze site niet de moeite neemt om echt verkeer binnen te halen en kleine en middelgrote bedrijven ertoe aanzet hun eigen ranglijst te verbeteren.

Hoe werkt het?

Als je je afvraagt ​​hoe werkt darodar.com, laat me je dan vertellen dat zijn bots en spiders tonnen verzoeken verzenden naar het publiek toegankelijke toegangslog van je website. Al deze verzoeken worden geregistreerd in de toegang tot bestanden, HTML-verwijzingskoppelingen maken en vervolgens worden weergegeven als verwijzingsbezoeken in uw Google Analytics-account. Er wordt ook geloofd dat darodar.com tientallen valse bezoekers naar de sites stuurt en de Google Analytics-gegevens doorloopt. negeer de robots.txt-richtlijn en vraag hen om niet te indexeren.robots.txt-bestanden worden veel gebruikt om de echte bots ervan te weerhouden om uw website te indexeren en informatie te verzamelen.Veel webcrawlers hebben dagelijks toegang tot de servers van uw site. 22) zoekmachine s gebruiken ook crawlers om uw site te indexeren, en dat is wat darodar.com ook doet.

Wat moet ik doen?

Bezoek darodar.com of een andere gelieerde site nooit als u uw veiligheid op internet wilt waarborgen. Gebruik ook niet de plug-ins en probeer darodar.com niet te verwijderen uit uw zoekmachine-resultaten . Meer serieus, moet u de cache leegmaken om ervoor te zorgen dat darodar.com en zijn dochterondernemingen niet meer aanwezig zijn in uw geschiedenis. Om van deze verwijzingsspam af te komen, moet u deze van uw Google Analytics-account filteren. Hoewel het nooit zal voorkomen dat de bots uw site openen, worden de opgeblazen gegevens rondom darodar.com en buttons-for-website verwijderd. U kunt ook darodar.com blokkeren vanuit het .htaccess-bestand, en dit kan gedaan worden door een specifieke code bovenaan uw URL in te voegen Source .

November 29, 2017