Back to Question Center
0

Semalt: welke links veroorzaken SEO-straffen?

1 answers:

Experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) begrijpen het belang vanverwijzingen verzamelen. Kortom, linkbuilding is een van de hoekstenen van effectieve SEO-strategie. Dit komt omdat het algoritme van Googlevertrouwt veel op inkomende links om de autoriteit van de website te bepalen die van invloed is op organische zoekresultaten.

Koppelingen zijn een cruciale factor voor het vergroten van de zichtbaarheid en verwijzing van het merkverkeer. Desondanks geeft een recent onderzoek aan dat slechts 62 procent van alle marketeers zich bezig houdt met het opbouwen van een link - calcio balilla umano sardegna italy. Dus waaromvermijden sommige marketeers deze strategie? Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services legt de factoren uit die het opbouwen van een link een cruciaal aspect van SEO maken.

Angst voor strafbaarstelling door Google is de voornaamste reden waarom veel marketeersvermijd het bouwen van links. Het is vrij eerlijk, maar in de meeste gevallen is deze dreiging overschat. De bestraffing van Google is gebaseerd op Penguin van Googlebijwerken. Als u volgens deze update links bouwt die de Servicevoorwaarden van Google schenden, reageert de zoekmachine in avorm van het begraven van uw website in een diepe zee van inhoud waar gebruikers u niet zullen vinden. Dit vertaalt zich in minder verkeer en lage ranglijsten.Dus, wat zijn de ongezonde links die je straffen opleveren?

Links van slechte sites

Koppelingen van bronnen met een lage macht en sites met spam zijn het eerste typevan links die u wilt vermijden. Op het meest basale niveau wordt de waarde van een link bepaald door de autoriteit van de site van waaruit het afkomstig is.Met andere woorden, als u links van sites met een hoge autoriteit genereert, geeft u meer bevoegdheden op uw site. Aan de andere kant, als jijbouw links op van een dubieuze of spammy site, de autoriteit van uw domein neemt een pak slaag.

Contextueel ongepaste links

Anders dan in het verleden zijn de algoritmen van Google voldoende geavanceerd om te detecterenhoe de inhoud aansluit bij de behoeften van het publiek en het natuurlijke taalgebruik. In eenvoudige woorden, als u linken naar inhoud die niets heeftWat te doen met het stuk, Google wijst u af en straft u omdat u probeert gebruikers te misleiden.

Sleutelwoord-gevulde links

Aanvankelijk was het gebruikelijk om zoekwoorden in het anker op te nementekst van uw links. Tegenwoordig kan je hierdoor gestraft worden door Google omdat SEO-enthousiastelingen de praktijk beginnen te misbruiken door ze te vullensleutelwoorden in links waar ze niet thuishoorden. Desondanks kun je je ankertekst nog steeds optimaliseren, maar dat moet het wel zijncontextueel geschikt voor de link.

Spammed links

Spammy links omvatten het plaatsen van reacties op een forum met slechts een linknaar uw website en geen andere inhoud. Waarom? Omdat het belangrijkste doel van een dergelijke link is verkeer naar uw site te leiden zonder deze te vermeldenwaarde voor lezers. Bovendien kan Google u bestraffen als u meerdere keren links op dezelfde pagina's van de site plaatst.

Koppelingen van regelingen

Elke link die u maakt met de enige bedoeling om verkeer naar toe te leidenuw site zonder de gebruiker waardevolle informatie te geven, is verdacht en onderhevig aan Google-sancties. Er zijn een aantal van dergelijkelinks inclusief wederzijdse koppelingen en koppelingswielen waar het de bedoeling is autoriteit door te geven aan sites binnen het wiel. Er achter komenwat Google beschouwt als linkschema's, lees hun artikel over het onderwerp om te voorkomen dat u in de problemen komt met de zoekmachine.

Andere technieken voor het manipuleren van sitenominaties

Normaal gezien is het belangrijkste doel van Google om de mogelijkheid van SEO te verminderenenthousiastelingen die hun site-ranglijst manipuleren met behulp van links. Zolang u links gebruikt op een manier die gunstig is voor gebruikers, daaris niets om je zorgen over te maken. Als u echter trage methoden probeert te gebruiken om verkeer te genereren en rankings te manipuleren, bent u dat ookjezelf instellen voor de bestraffing van Google op je site.

Uiteindelijk is een officiële Google-penalty een soortgelijke handmatige actienaar zwarte lijsten. Dit is wat elke webmaster vreest, maar de zware hand van Google komt meestal alleen opzettelijkovertreders. Webmasters zijn echter vaak in paniek en denken dat ze zijn gestraft wanneer hun site minder verkeer ontvangt. Maarals u niet afwijkt van de werkwijze van Google of samenwerkt met de specialist SEO-dienstverlener ,die de prestaties van uw website technisch bijhouden, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

November 27, 2017