Back to Question Center
0

Semalt: WordPress 10 meest bekende plug-ins in 2017

1 answers:

Een WordPress-plug-in is verantwoordelijk voor het uitbreiden van de functionaliteit van een website. Het voegt ook nieuwe functies toe aan e-commercesites en blogs en is geschreven in de PHP-programmeertalen. Met de plug-ins kunnen we eenvoudig nieuwe dingen, kleuren en lay-outs toevoegen aan onze websites.

Het kiezen van de beste WordPress-plug-in kan hectisch zijn, maar hier heeft Frank Abagnale, een topspecialist van Semalt, 10 meest beroemde WordPress-plug-ins besproken dit jaar.

1. WordPress SEO door Yoast

Het is een van de beroemdste en meest gebruikte WordPress-plug-ins van Yoast. Met deze SEO-plug-in kunt u titels en beschrijvingen toevoegen aan uw blogposts en kunt u open grafieken en metadata toevoegen. U kunt ook uw pagina-analyse uitvoeren, xml-sitemaps publiceren en nog veel meer doen met deze uitgebreide plug-in.

2. BackupBuddy

De BackupBuddy is een eenvoudig te gebruiken en vriendelijke WordPress-plug-in. Hiermee kunt u een back-up van uw bestanden maken en uw artikelen plannen. Bovendien helpt BackupBuddy uw webinhoud beschermen tegen dieven en virussen. Het houdt uw bestanden opgeslagen in de cloud en andere herinneringen.

3. W3 Total Cache

De snelheid van uw website is erg belangrijk voor een betere rangschikking van zoekmachines . Met W3 Total Cache kunt u de snelheid van uw site maximaliseren en de laadtijd verkorten, wat uw bouncepercentage zeker zal verminderen.

4. WPForms

De WPForms is een van de gebruikersvriendelijke en beste plug-ins tot nu toe..Het helpt bij het slepen en neerzetten van de online formulierbouwers en laat u eenvoudig een e-mailabonnement, betalingsformulier, bestelformulier en andere vormen van online formulieren maken. De gratis versie is goed om mee te gaan, maar u kunt ook de betaalde versie proberen.

5. OptinMonster

Als u een e-mail- of socialmediamarketer bent, wilt u misschien OptinMonster proberen. Het is een geweldige en verbazingwekkende WordPress plug-in en wordt veel gebruikt door zakenmensen. Dit helpt u om het aantal e-mailabonnees te vergroten en uw abonnees om te zetten in tevreden kopers.

6. Bewerk stroom

Met Edit Flow kunt u uw eerder geschreven artikelen in een handomdraai bewerken. Deze WordPress-plug-in helpt u regelmatig om de redactionele agenda's, opmerkingen en blogberichten te beheren. U kunt de instellingen aanpassen aan uw vereisten en de contentmarketingstrategie plannen voor de beste resultaten.

7. Soliloquy

Het is veilig om te zeggen dat Soliloquy de beste WordPress-plug-in is voor responsieve websites. Hiermee kunt u de prestaties van uw site verhogen zonder de SEO te schaden. De plug-in is gemakkelijk te installeren en zit vol met verschillende schuifregelaars en blazers om uit te kiezen.

8. Sucuri

Sucuri is een uitgebreide plug-in die u helpt de veiligheid en beveiliging van uw website te bewaken. Als u wilt voorkomen dat de hackers of virussen uw sites aanvallen, moet u Sucuri ontvangen, omdat deze verschillende realtime waarschuwingen, beveiligingsscanners en malwarediensten biedt.

9. Drijvende sociale balk

Floating Social Bar is een van de beste plug-ins voor sociale media. Het is perfect voor uw WordPress-sites en heeft talloze sociale media-opties. Met deze plug-in kunt u nuttige links naar sociale media toevoegen om steeds meer gebruikers te bereiken.

10. Disqus

Deze standaard WordPress-plug-in heeft tal van opties en beheert uw siteacties. Het is een invoegtoepassing van een derde partij die uw server niet beïnvloedt en een verscheidenheid aan taken uitvoert Source .

November 29, 2017