Back to Question Center
0

Semalt: WordPress site-specifieke plugins

1 answers:

Als u recent een website hebt gebouwd, is het belangrijk om deze aan te passen, de instellingen te wijzigen en een paar sitespecifieke plug-ins te installeren. In de meeste gevallen weten mensen niet hoe ze site-specifieke plug-ins moeten gebruiken en hoe ze de PHP-fragmenten moeten schrijven die het gedrag van hun websites kunnen beïnvloeden. Als algemene regel geldt dat u alles in het werk moet stellen om uw site een aantrekkelijk en professioneel uiterlijk te geven, en plug-ins zijn de belangrijkste dingen, omdat deze het algemene uiterlijk van een site helpen wijzigen en deze gebruiksvriendelijker en nuttiger maken voor de gebruikers.

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt, geeft hier enkele nuttige kwesties in dit verband.

Gebruik een site-specifieke plug-in:

Als u tevreden bent met het thema van uw website, zijn de sitespecifieke plug-ins eenvoudig te gebruiken en kunnen ze gemakkelijk worden gevonden. Laat me u vertellen dat deze plug-ins niets te maken hebben met het algehele uiterlijk van uw website. In plaats daarvan zijn ze bedoeld om te bepalen hoe uw website functioneert en bevatten deze JavaScript- en CSS-codes. Alle codes zijn essentieel om op uw site te worden weergegeven voor de goede werking ervan. Sommige dingen die geschikt zijn voor site-specifieke plug-ins zijn:

1. Registratie van aangepaste berichten en taxonomieën

2. Opslaan en toevoegen van de metadata en beschrijvingen

3. Aanpassing van het WordPress-dashboard, waardoor het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor u is

4. Meerdere instellingen en optiepagina's maken

5. De trackingcodes toevoegen, inclusief conversiepixels en Google Analytics

6. De aangepaste functies bouwen die niets te maken hebben met uw websitethema

7. Veranderingen aanbrengen op uw website wanneer u maar wilt of wanneer de trends veranderen

Voordelen van de sitespecifieke plug-ins

Er zijn veel voordelen van de site-specifieke plug-ins, zoals de codes die u toevoegt via die plug-ins, zelfs als u van thema verandert. Zelfs als er fouten in de codes zitten, worden de prestaties van uw site niet beïnvloed, dankzij site-specifieke plug-ins om dit mogelijk te maken.

Wat voor soort plug-in moet u toevoegen aan uw site?

Als het gaat om het praten over de codefragmenten, zorg er dan voor dat ze niet gerelateerd zijn aan uw thema, maar aan uw WordPress-plug-in. U moet het codefragment toevoegen om uw gebruikers om te leiden en bevestigingsvelden toevoegen voor de goede werking van uw website. De sitespecifieke plug-ins helpen bij het aanpassen van de typen van uw blogberichten, voegen advertenties toe tussen de artikelen en helpen u de SEO van uw site gedurende het gehele proces te behouden.

Hoe een sitespecifieke plug-in in te voegen en wat is de code?

Als u niets in het PHP-fragment wilt plakken, kunnen de sitespecifieke plug-ins zelf worden geïnstalleerd of kunt u een specifieke code invoegen. De code die u in de Editor-sectie moet invoegen is:


/ *

Plugin Title: ABC Voorbeeld Plugin

Plugin Beschrijving: Voegt het happy-end toe aan alle berichten / pagina's

* /

gedefinieerd ('ABSPATH') of sterven ('Geen directe toegang tot bestanden toegestaan!');

// Inhoud van berichten aanpassen

function myplugin_filter_content ($ content) {

terugkeer naar $ inhoud. 'En ze leefden nog lang en gelukkig. Het einde.';

}

add_filters ('the_content', 'myplugin_filter_content');

Als u van mening bent dat de site-specifieke plug-in niet goed werkt met de bovenstaande code, moet u deze downloaden en installeren vanuit de plug-in WordPress-plugin en de dingen organiseren volgens uw zakelijke vereisten Source .

November 29, 2017