Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Sitetypes - De meest essentiële en beroemdste

1 answers:

Hoewel WordPress tal van functies en opties biedt, ontbreken er nog steeds veel functies in de kern. De beste en snelste manier om alle ontbrekende stukjes te vullen, is door jezelf de juiste plug-ins te geven. De WordPress-plug-ins bieden verschillende soorten opties en aanpassingen voor webmasters en bloggers. Met meer dan 42.000 opties in de WordPress Plugin Directory, zal het niet gemakkelijk voor u zijn om de juiste keuze te maken. Dus hier hebben we een verzameling van zowel gratis als premium WordPress-plug-ins. Ze zullen u zeker helpen de site van het goede naar het beste te brengen.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt, zegt dat zelfs als u geen aas-ontwikkelaar bent, u uw website kunt maken met behulp van deze WordPress-plug-ins.

1. Back-up Buddy

Deze betaalde WordPress-plug-in kost ten minste $ 80 per jaar en heeft tegelijkertijd meer dan twee websites ondersteund. Vanwege de mogelijkheid om de back-ups te plannen en de bestanden naar het beroemde cloudopslagapparaat te verzenden, laat deze plug-in uw bestanden niet verloren gaan wanneer uw site niet naar behoren functioneert. Hiermee kunt u kiezen uit verschillende back-upopties, wat betekent dat u kunt aangeven waar u de bestanden in uw database wilt opslaan. Van de berichten en pagina's tot uw opmerkingen en instellingen, u kunt alles opgeslagen houden. Hoewel de webhostingbedrijven de neiging hebben om een back-up van uw bestanden te maken, kunt u er niet op vertrouwen vanwege hun beperkte mogelijkheden. Als u niet met de plug-in Backup Buddy wilt gaan, kunt u VaultPress of Duplicator proberen.

2. Wordfence-beveiliging

Het beste deel is dat deze plug-in beschikbaar is in zowel gratis als premium-versies. Wordfence Security is een alles-in-één toolkit die uw WordPress-site beschermt tegen virussen en malware..Het helpt ook om de brute-force aanvallers te blokkeren en heeft een ingebouwde firewall met uitgebreide functies. Voor kleine websites is de gratis versie van Wordfence Security goed, maar voor de grote websites is de betaalde versie het meest geschikt. U kunt de verdachte inlogpogingen voor uw site met behulp van deze plug-in voorkomen, en sommige alternatieven zijn iThemes Security en Login LockDown.

3. Zwaartekracht formulieren

Het is een van de beste en bekendste commerciële WordPress-plug-ins tot op heden. Over het algemeen zal deze plug-in Contact-formulieren voor u maken. Op het complexe niveau verbergt deze plug-in velden voor uw site, afhankelijk van hoe uw bezoekers reageren. U kunt ook online betalingen accepteren, gebruikers aansporen zich te abonneren op de MailChimp-lijst en andere vergelijkbare taken uitvoeren met deze plug-in. De betaalde versie kost $ 39 en heeft heel veel add-ons. Een aantal van de alternatieven zijn Contactformulier 7 en een formulier voor snel beveiligd contact.

4. Deel Buttons door AddToAny

Sinds enkele maanden zijn sociale-mediasites een must-onderdeel van ons leven geworden. Met Share Buttons kunt u de links naar sociale media naar uw WordPress-site gemakkelijk aanpassen. Het is zeer aanpasbaar en nuttig met betrekking tot zijn diensten en opties. Er zijn meer dan honderd services om uw bezoekers te betrekken en krijgen veel bezoeken aan uw inhoud. U kunt gemakkelijk de sociale media-opties selecteren die u op uw site wilt weergeven. Enkele van de beste alternatieven zijn Shareaholic en Share Buttons van AddThis.

5. WordPress SEO

Als het op SEO aankomt, is er geen betere keuze dan Yoast. Het is de beste en meest bekende WordPress plug-in. U krijgt functies zoals pagina-voor-pagina optimalisatie, categorieën en opvallende opties. Je kunt ook broodkruimelnavigaties, automatisch gegenereerde sitemap, instellingen voor sociale media en andere dingen toevoegen aan je WordPress-site met behulp van deze SEO-plug-in. Enkele van de alternatieven zijn Alles in één SEO-pakket en SEO Ultimate Source .

November 29, 2017