Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Themes en frameworks

1 answers:

Voor elke nieuwe gebruiker van WordPress is de taak om een ​​goed thema te kiezen vaak het spelveranderende aspect. Net als bij de conventionele manier om thema's te gebruiken, voelt het goed om een ​​nieuw thema voor een nieuwe website te gebruiken. Veel bedrijven kiezen het online platform als de nieuwe marketingmethode. In deze gevallen besluiten deze mensen op zoek te gaan naar een goed WordPress-thema. In andere gevallen geven mensen de voorkeur aan het gebruik van thema's vanwege ontwikkelingsproblemen of zelfs ontwerpproblemen. Een persoon kan al deze hindernissen ontwijken door het kiezen en het gebruik van een geschikt WordPress-thema. Thema's zijn eenvoudig te gebruiken en verbeteren. Bovendien kunnen gebruikers hun functies ook toevoegen door een WordPress-plug-in te installeren die ervoor kan zorgen dat de hele website speciale tweaks bevat.

Ivan Konovalov, een toonaangevende specialist van Semalt , verzekert dat alle WordPress-thema's niet hetzelfde zijn. Er zijn verschillende thema's die zijn ontworpen voor websites van verschillende categorieën. Verschillende gebruikers kunnen verschillende functies bereiken door verschillende thema's te gebruiken. In deze sectie kunnen nieuwe gebruikers moeilijk kiezen tussen een WordPress-thema of een WordPress-themakader. Het wordt moeilijk om te beslissen, vooral wanneer een persoon allerlei thema's krijgt bij het zoeken. Bovendien kan uw website een standaardsite worden, vooral wanneer u kindthema's gebruikt. In WordPress zijn er eenvoudig te volgen richtlijnen over het thema om voor een bepaald doel te kiezen..Het is gemakkelijk om hun precieze definities te begrijpen, evenals hun voorwaarden en aanbevelingen. In dit SEO-artikel zullen er verschillende manieren zijn om te begrijpen hoe deze twee werken. Bovendien zullen er de definities voor elk van de zaken zijn.

WordPress-themakader: een WordPress-themakader kan een van twee dingen betekenen:

Een toevoeging aan een actueel thema dat kan bijdragen aan de ontwikkeling van het eigenlijke thema of een zelfstandige codex van een startersthema dat aan een ander thema kan worden toegevoegd om de verschillende functies uit te voeren, of voor gebruik als een ander themasjabloon.)

Een kindthema: dit thema is niet compleet, net als een ouderthema. In een kindthema moet er een ouderthema zijn dat de functionaliteit van de website uitvoert. Bovendien voegt het de aanpassingen en interfaces eraan toe, die niet veranderen wanneer het bovenliggende thema wordt bijgewerkt.

Om uw thema-updates te kunnen beheren, moet u leren hoe uw ouderthema functioneert. In sommige gevallen houden Word-thema-thema-auteurs updates voor hun thema's vrij. In deze gevallen hebt u wellicht een kindthema nodig dat nog steeds in de update zal functioneren. Onthoud dat bij thema-updates de bijbehorende themabestanden veranderen. Mogelijk hebt u een betrouwbaar kindthema nodig om deze wijzigingen te kunnen behouden.

Conclusie

Kaders verschillen van thema-updates. Een themakader dient echter als een ontwikkelingssjabloon voor websites. Het werkt om te worden opgenomen in een afzonderlijk thema, maar niet voor gebruik als het thema zelf. Een WordPress bovenliggende thema kan 'out of the box' werken, maar een themakader kan een kindthema nodig hebben om een ​​volledige taak te zijn. Het kan mogelijk zijn om een ​​WordPress plug-in te gebruiken voor een thema dat compleet is Source .

November 29, 2017