Back to Question Center
0

SEO & Digital Marketing - Masterful Insight Van Semalt

1 answers:

Stel je voor dat je een winkel hebt zonder enige vorm van bewegwijzering. Op zijn best nieuwsgierige mensen kan binnenvallen om de producten te controleren of om producten vragen die niet gerelateerd zijn aan wat u verkoopt. Maar wat als u een winkel had met een juiste naam en afbeeldingen van de producten die u verkoopt? Dit zou potentiële klanten ertoe aanzetten om in te checken, vragen te stellen over deproducten en zelfs sommige van de producten kopen. Deze vooruitzichten zullen waarschijnlijk het nieuws over uw winkel en producten aan andere mensen bekendmakenwat zich vertaalt in zowel meer verkeer als omzet. Het eerste voorbeeld is vergelijkbaar met een site die niet is geoptimaliseerd terwijl de tweede voorbeeld heeft betrekking op een goed geoptimaliseerde site - biliardino professionale usa to.

De leidende expert van Semalt Digital Services, Andrew Dyhan, beschrijft de strategie grondig om SEO en digitale marketingprocessen te combineren.

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces om een ​​site gemakkelijk te identificeren te maken,eenvoudig te categoriseren en te crawlen. Op het meest basale niveau helpt optimalisatie consumenten om uw bedrijf te vinden in het midden van duizenden of miljoenen andere bedrijven en maakt een integraal onderdeel uit van elke digitale marketingstrategie.

SEO heeft tot doel gebruikers naar uw bedrijf te leiden via online platforms. Om dit te behalen,uw website moet hoog scoren op de pagina met zoekmachine resultaten (SERP). Om dit gemakkelijker te begrijpen, is hier een perfect voorbeeld:

Elke maand zijn er meer dan 14 miljard zoekopdrachten online. Stel je nu eens voor wat zou gebeuren als een fractie van de 14 miljard zoekopdrachten op zoek is naar uw bedrijf. Om relevant verkeer naar uw site te krijgen, dehet bedrijf moet hoog scoren in SERP, pay-per-click-activiteiten en socialemediamarketing.

Om het even welk bedrijf te laten floreren, moet het adverteren. En voor elk online bedrijf,SEO is het equivalent van gratis adverteren. Als u uw site optimaliseert, kunt u deze eenvoudig rangschikken op de eerste pagina van SERP.

Aangezien er een algemene overtuiging is dat mensen de eerste 2 pagina's van SERP scannen en beoordelen,rangschikking op de eerste pagina geeft uw bedrijf een kans om gevonden te worden door mensen die op zoek zijn naar informatie voordat ze producten kopen.

Hoe werkt SEO?

Zoekmachinecrawlers gebruiken tekst om de pagina-inhoud te bepalen. Ze vullen een nummer invan activiteiten die zoekresultaten, zoals crawlen, scannen en indexeren, evenals beoordeling van pertinentie en herstel omvatten.Elementen waarvan bekend is dat ze bijdragen aan een kwaliteitsscore zijn:

  • Meta-tags
  • Toegankelijkheid en bruikbaarheid
  • Inhoud van de pagina
  • URL's en namen van websites
  • Ontwerp van de pagina
  • Kenmerken van de link

Om te begrijpen hoe deze cyclus werkt, is het belangrijk om in detail te treden over hoe SEO werkt:

1. Kruipen:

Zoekmachines hebben een software die bekend staat als een spider of crawler die crawltinhoud op een webpagina. Normaal gesproken is het niet mogelijk voor een spin om te zien of een nieuwe pagina is toegevoegd of een oude is bijgewerkt dagelijks. Als gevolg hiervan mogen sommige spiders een webpagina niet een maand of twee bezoeken. Bovendien kunnen crawlers niet met een wachtwoord worden gecrawldpagina's, Flash-films, afbeeldingen en Javascript. Dus, als u een meerderheid hiervan op uw site heeft, is het raadzaam om een ​​keyword-simulator uit te voerenom te zien of deze door de software worden gecrawld.

2. Indexering:

Zodra de spider klaar is met crawlen, worden pagina's opgeslagen of geïndexeerd in a gigantische database waarin relevante informatie wordt geëxtraheerd telkens wanneer een gebruiker een bepaald zoekwoord invoert in zoekmachines.

3. Zoek werk:

Telkens wanneer een zoekopdracht wordt gestart, verwerkt de zoekmachine het verzoek en vergelijkt het met geïndexeerde inhoud. Voor nauwkeurige gegevens moet de zoekmachine de relevantie van alle pagina's en overeenkomsten meten met geïndexeerde gegevens en het sleutelwoord ingevoerd in de SERP.

4. Algoritme:

Dit is een diagnostisch hulpmiddel dat is ontworpen om gecatalogiseerde sleutelwoorden te doorzoeken en URL's met relevante frases. Het schat de waarschijnlijke responsen en keert pagina's om met de woordgroep of het woord dat tijdens zoekopdrachten wordt ingevoerd. In principe zijn er 3 algoritmen: On-site, Off-site en Whole-site algoritmen.

Elk type algoritme kijkt naar verschillende delen van een webpagina, inclusieflinks, metatags, trefwoorddichtheid en title-tags. Omdat zoekmachines hun algoritmen blijven aanpassen, moet u op de hoogte blijvende veranderingen om een ​​hoge ranglijst te behouden.

5. Ophalen:

Het eindresultaat van het proces wordt weergegeven in de zoekresultaten.

De link tussen SEO en digitale marketing

De meeste mensen denken dat er geen verschil is tussen SEO en digitale marketing,om dit te verduidelijken, is het belangrijk om ze dieper te bestuderen. SEO is gericht op het brengen van organische resultaten. Aan de andere kant, digitaal marketing is gericht op het holistische online bestaan ​​van een bedrijf dat verder gaat dan zoekmachineoptimalisatie. Om een ​​online bedrijf te helpengedijen, moet u een geloofwaardige digitale marketingaanpak hanteren en een effectieve SEO-strategie invoeren.

SEO-geïntegreerde digitale marketing

Sommige marketingdeskundigen verwijzen naar uitgebreide SEO als geïntegreerd digitaal marketing. Meer en meer evolueert SEO naar een kritisch aspect van effectieve digitale marketing. Om dit te begrijpen, moet je het waarderen hoeveel SEO in de loop der jaren is veranderd. Technieken die in de jaren 90 of 2011 effectief waren, zijn nu verouderd en vragen om nieuwe methoden.Tegenwoordig zijn er veel meer factoren die worden gebruikt om SEO te beïnvloeden, waaronder sociale media en gerenommeerde links in tegenstelling tot vroeger.

Een effectieve SEO-strategie creëren

Om een ​​geweldig SEO-systeem te hebben, moet u een effectieve SEO opzetten strategie. Een goede strategie omvat:

1. Doelgroep:

Effectieve SEO is niet alleen voor het genereren van verkeer naar uw site, het zou ook moeten helpen om demografische gegevens en geografische omstandigheden van klanten te verfijnen om ervoor te zorgen dat u potentiële klanten bereikt die geïnteresseerd zijn in uw producten.

2. Mobielvriendelijke benadering:

Google eist dat websites op mobiele apparaten passen en gelijk geventevredenheid van gebruikers op deze apparaten, net als mensen die computers gebruiken.

3. Meer opties in zoekmachines:

Voor effectiviteit moet uw site niet alleen goed presteren in één zoekmachine maar over andere zoekmachines.

4. Trefwoorden komen overeen met het rendement van de investering:

Richt uw aandacht op het identificeren en het gebruik van relevante zoekwoorden die mensen gebruiken om informatie te zoeken om ROI te garanderen.

5. Goede inhoud en duidelijke website:

Uw website moet gebruiksvriendelijk zijn, duidelijk zijn om te navigeren en kwalitatief hoogstaande inhoud hebben.

Uiteindelijk zou je dat in de wereld van het veranderen van algoritmen altijd moeten weten SEO is een eindeloos proces. Om je te helpen temidden van al deze veranderingen te leven, na te denken over je doelgroep, te zorgen voor solide optimalisatiestrategieën en denk na over de bruikbaarheid van uw site.

November 27, 2017