Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semalt deelt het verschil dat u moet leren

1 answers:

In elk online bedrijf kan digitale marketing het hart vormen van een groeiende klantenkring.Internet marketeers gebruiken bijvoorbeeld essentiële technieken zoals Search Engine Optimization (SEO) of Content Marketing. Echter,het kennen van het verschil tussen SEO en contentmarketing is misschien niet zo eenvoudig. Er zijn veel overeenkomsten tussen deze twee methodenvan het online ophalen van klanten. Om meer specifiek te zijn, SEO is in wezen contentmarketing. Tegelijkertijd gaat contentmarketing ook over SEO - rilevatore monossido di carbonio installazione whatsapp.

Om de verwarring te verminderen, de Customer Success Manager van Semalt ,Lisa Mitchell, heeft een lijst met verschillende manieren om de relaties tussen SEO en contentmarketing uit te leggen.

Het verschil tussen SEO en contentmarketing

SEO en contentmarketing zijn meestal niet geïntegreerd. Het maakt niet uit hoeveel dezetwee factoren lijken met elkaar te verbinden, sommige aspecten overlappen elkaar. Een grote fout inhoud marketeers doen de overtuiging dat inhoudmarketing elimineert de behoefte aan SEO. Dit idee kan een persoon misleiden en ertoe leiden dat een website slecht scoort vanwege het niet volgenbelangrijkste functies ontworpen voor elk van hen.

Deze fout is duidelijk in de manier waarop mensen zich verhouden tot verschillende aspectenin elk van hen. SEO betekent bijvoorbeeld digitale marketingtechnieken, zoals een passend zoeken naar zoekwoorden, het maken van inhoud, sociaalmedia marketing, linkage en website-ontwerp boven andere parameters..Aan de andere kant heeft contentmarketing alleen betrekking op het maken van content.Het is een van de methoden van Google om een ​​website te rangschikken, door aspecten als relevantie van de inhoud, de lengte van blogberichten, virale SMM, te betrekkenevenals sommige gebieden van SEO.

Hoe verband houden met SEO en contentmarketing

SEO en contentmarketing bekijken als afzonderlijke entiteiten kan het verkeerde creërenimpressie van de twee. Ten eerste maakt SEO deel uit van contentmarketing, hoewel niet volledig. Dit feit is evident vanwege aspecten zoalsinhoudsplaatsing, metatags en metabeschrijvingen, koppeling van sociale media en selectie en ontwikkeling van trefwoorden. Daarom, sommige vandeze aspecten hebben betrekking, waardoor de twee enkele van de meest effectieve technieken voor internetmarketing van het decennium zijn.

In elk aspect van SEO of contentmarketing is er een techniek vande andere. Om de verwarring te verminderen, zijn SEO en contentmarketing in sommige opzichten anders. Bijvoorbeeld:

  • SEO bestrijkt een beperkt spectrum als het gaat om het creëren en plaatsen van inhouddan contentmarketing. Het omvat meer technische aspecten van het runnen van een website. Tegelijkertijd houdt contentmarketing zich bezig met ontwikkeleninhoud die SEO vereist voor online zichtbaarheid.
  • Het toepassen van SEO en contentmarketing is anders. SEO betekent bijvoorbeeldautomatisering van bepaalde technische aspecten van contentmarketing. De enige manier waarop inhoud marketing zinvol is, is door de toepassing van eenSEO-technieken.

Conclusie

Voor elke online website die erin slaagt om hun concurrentie te verslaan, beide SEOen contentmarketing is een must-have. SEO heeft bijvoorbeeld veel ontwerpen en technische kenmerken die content marketing moet bedienenoptimaal. In andere gevallen hangt SEO af van informatie die alleen beschikbaar is in contentmarketing. Het verschil bepalen en wetenwelke essentieel kan zijn om online te slagen. Dientengevolge, zijn de twee online marketingtechnieken onafhankelijk en kunnen helpen bij het rangschikken van eenwebsite hoog in de zoekmachines.

November 27, 2017