Back to Question Center
0

SEO Tips van Semalt voor bedrijven die zijn georiënteerd op meerdere fysieke locaties

1 answers:

In concept is lokale SEO erg eenvoudig. Jij zit en formuleert een strategie voorkoppel uw merk aan een specifieke geografische locatie (meestal een stad of regio) zodat het (uw merk) wordt weergegeven in lokale zoekopdrachten.Als u bijvoorbeeld een wasserij heeft in Texas, zorgt lokale SEO ervoor dat iedereen die op zoek is naar wasservices in of rondTexas vindt je - free online mix maker. Het proces kan complex zijn, maar het concept is gemakkelijk te begrijpen.

Dingen worden een beetje ingewikkeld wanneer uw bedrijf in meer aanwezig isdan één locatie. Aangezien u uw SEO-strategie niet op één locatie kunt koppelen, wat moet u dan doen? Anrew Dyhan, het klantensuccesManager van Semalt deelt de tips waarmee uw merk meer zichtbaarheid krijgt via lokale SEO. Houd er rekening mee dat deze tips zijn bedoeld voorbedrijven met meerdere locaties.

Een enkel domein zou moeten doen voor al uw locaties

Maak er een punt van dat al uw locaties worden gehost op een enkel domein.U kunt in de verleiding komen om een ​​website te bouwen voor elk van uw servicelocaties, maar dat is niet goed. Dit is waarom: meerdere websites makenbelemmert uw inspanningen om een ​​aanzienlijke domeinautoriteit op te bouwen. In plaats van één dominant domein zou u meerdere websites met weinig bevoegdheden hebben.Terug naar het voorbeeld van een wasserettesalon - focus op één domein (zoals laundryservice.com) in plaats van ftworthlaundryservice.com,houstonlaundryservice.com en dallaslaundryservice..com.

Wijs een webpagina toe voor elke servicelocatie

Zoveel als al uw servicelocaties worden gehost op een enkel domein,het is nodig om voor elke website een webpagina toe te wijzen. De beste manier om dit te doen, is door een tabblad 'Locaties' in uw kop te ontwerpenlijst ze hier. Zorg ervoor dat u het adres, de contactgegevens en de openingstijden opgeeft. Op deze manier kunnen Google en andere zoekmachineszoek en koppel de relevante informatie aan elke inrichting.

Ruim uw lokale citaten op

Alleen omdat alles er op je website goed uitziet, wil nog niet zeggenalles is goed op internet. Lokale beoordelingswebsites zoals Yelp zullen uw servicelocaties met individuele profielen vermelden, dus het is aan de ordeom te claimen en te controleren of de gegeven informatie juist is. Je kunt het je zelfs geen enkele discrepantie veroorloven omdat dit je ondergang isSEO strategie. Er zijn hulpmiddelen die u kunt gebruiken voor het opschonen van deze citaten.

Gebruik specifieke inhoud voor elke servicelocatie

Er is hier geen snelkoppeling. Als u voor elk wilt optimaliserenlocatie, moet u locatiespecifieke inhoud plaatsen. Met andere woorden, elke servicelocatie moet nieuwe inhoud geschreven engeoptimaliseerd. Als je denkt dat je dit niet meteen kunt verwerken, probeer dan ze te draaien. Plaats elke week een blog voor elke locatie. Gebruik lokale sleutelwoorden.Stimuleer daarnaast uw klanten om beoordelingen te schrijven. Benoemen iemand van elke locatie om te reageren op deze beoordelingen. Dezezal niet alleen uw zichtbaarheid vergroten, maar u ook helpen fouten te corrigeren en zo de dienstverlening te verbeteren.

Het implementeren van deze tips zou u op weg naar succes moeten zetten.Om uw inspanningen een boost te geven, houdt u uw blog actief met nieuwe inhoud, zoekt u naar beoordelingen en beantwoordt u deze, maak dan gebruik van outbound eninkomende links, en organiseer voor regelmatige audits van uw citaten.

November 27, 2017