Back to Question Center
0

Tips van Semalt over hoe u een competitieve analyse van een SEO-campagne kunt uitvoeren

1 answers:

SEO is een kosteneffectieve campagne waarbij een klant waakzaam moet zijnmet langetermijnstrategieën. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe uw concurrent het meest in uw voorkeur heeftzoekwoord? Dat is waar concurrentieanalyse binnenkomt.

Om sterke concurrentie in SEO te voorkomen, is het belangrijkom uw concurrent nauwkeurig te observeren, de rapporten grondig voor te lezen en dienovereenkomstig een concurrerende analyse uit te voeren. De expert van Semalt Digital Services, Andrew Dyhan legt uit hoe een competitieve analyse van SEO kan worden uitgevoerd.

Overweeg om een ​​goede uit te voeren voordat u met uw SEO-campagne begintonderzoek naar wie je concurrenten zijn, welke zoekwoorden ze gebruiken en welke processen ze hebben doorlopen om hun score te behalen - bolivia itinerary map.SEO-competitieve analyse helpt een klant om doelen te bereiken, inspanningen op te sporen en gelijke tred te houden met SEO-tempo om te blijvende top.

Competitieve analyse is een sequentieel en procedureel proces dat u toestaatom SEO-inspanningen te structureren. Verschillende tools en strategieën kunnen worden gebruikt om een ​​concurrentieanalyse uit te voeren. Wij inSemalt heeft een effectieve handleiding in vier stappen ontwikkeld voor het uitvoeren van een effectieve concurrentieanalyse van de SEO-campagne.

Identificatie van zoekwoorden

Het kiezen van een effectief zoekwoord kan een moeilijke taak zijn. Jij kanHuur SEO-professionals om een ​​passend trefwoord te kiezen voor uw concurrentieanalyse. Na de sleutelwoordidentificatie,Competitieve analyse helpt klanten bij het bedenken van andere potentiële zoekwoorden.

Er zijn een aantal manieren gebruikt om sleutelwoorden te identificeren. Een klant isgezien de mogelijkheid om de betrouwbare te gebruiken, afhankelijk van het type bedrijf.

  • Het gebruik van de Google Keyword Planner-tool die onderzoek doet naar het beste zoekwoord
  • Het gebruik van gebruikersintentie om de sleutelwoordstrategie te creëren
  • De trend van long-tail-zoekwoorden in de onlinebedrijven

Bepaal SEO-concurrenten

SEO-campagne is als een race, waar niemand wint. Als het gaat om SEO, uwconcurrenten zijn die gerangschikt op de eerste twee pagina's, met hetzelfde zoekwoord als het uwe. Echter,het is goed om vast te stellen dat uw online concurrenten niet altijd uw zakelijke concurrenten zijn.

Het is ook mogelijk dat u directe concurrenten hebt die u kenthelemaal niets over. Dit is waar concurrentie van pas komt. Competitieve analyse bestaat uit intelligentietools zoalsKeyword Spy en SEMRush..Deze tools op de hoogste rang helpen bedrijven te identificeren die naar uw gekozen zoekwoorden gaan. Bij gebruik van de intelligentietools, overweeg dan om naar een premium account te upgraden om de volledige lijst met concurrenten te krijgen.

Competitieve intelligentietools helpen je ook om een ​​ander sleutelwoord te vindendat kan worden opgenomen in uw SEO-strategie.

Bepaal de sites van uw gezaghebbende concurrenten

Soms kan men onrealistische aspiraties hebben voor een SEO-site. Vermijdendit, bepaal hoe gezaghebbend de websites van uw concurrenten een effectief plan zijn om ermee om te gaan. Competitiefanalyse helpt bedrijven enkele van de factoren in overweging te nemen, zoals de domeinautoriteit en de specifieke leeftijd van een domein.

Gebruik uw concurrentie nadat u uw best beoordeelde concurrenten hebt geïdentificeerdintelligentietool om de sociale statistieken van uw concurrenten, de paginabezit en de domeinautoriteit te achterhalen. Typ gewoon uwconcurrenten URL in uw tool en lees de informatie. Bovendien helpen concurrerende analysetools een klant om het nummer te lerenvan koppelingen die door de deelnemer worden gedeeld, de ankerteksten en de bovenste pagina's.

Overweeg om te concurreren met een effectieve SEO-campagnemarktspelers wiens sites een lagere domeinautoriteit hebben dan die van uw site.

Vergelijkingen van sites en pagina's

Nadat u de eerste drie stappen hebt doorlopen, heeft u allesomvattenddetails over wie uw concurrenten zijn en de domeinautoriteiten van hun sites. Inmiddels heb je ook een gedetailleerd verslag van hoe omslachtig het iszal zijn om te gaan met je concurrenten. Overweeg het gebruik van Semalt Website Analyzer. De tool kan een uitgebreide analyse uitvoeren vanSEO-prestaties van concurrenten, inclusief basisvaardigheden zoals een levendige beschrijving van de dichtheid van zoekwoorden, het aantal links op een site,het paginaformaat en het totale aantal woorden op een pagina.

Als klant bent u mogelijk ook nieuwsgierig om erachter te komen hoe u verbinding maakt met het sociale netwerkmedia platforms. In zo'n situatie is Klout het beste hulpmiddel om een ​​breed overzicht te krijgen van hoe beroemd een persoon is. Klout-toolkan tot 12 miljard signalen per keer analyseren, waardoor u een idee krijgt van hoe eenvoudig of moeilijk het zal zijn om met uw te concurrerenconcurrenten op de platforms voor sociale media.

Een ander geweldig hulpmiddel om invloeden te vergelijken is Alexa, een hulpmiddel dat geeftde details over demografie, het bouncepercentage en het overzicht van de dagelijkse pagina's. Rixot is een andere tool die de cliënt in staat stelt om te hebbeneen gedetailleerd idee van met wie ze te maken hebben en de sleutelwoorden die de moeite van het toepassen waard zijn in uw SEO-praktijk.

Concurrerende analyse uitvoeren is wat u doetzou nooit moeten missen. Bij het uitvoeren van uw SEO-campagne is het belangrijk om zowel uw directe als uw indirecte concurrenten te kennen.Gebruik een natuurlijke taal en kies verstandig uw trefwoord.

November 27, 2017