Back to Question Center
0

Tips van Semalt over hoe u uw concurrenten overtreft in SEO

1 answers:

SEO is zowel een langetermijnstrategie als een kosteneffectieve campagne diegarandeert uitgebreide uitbetalingen over een maximum tijdsbestek van 2 jaar, en een minimumperiode van 6 maanden. Als het gaat om SEO,je ranking kan drastisch stijgen en dalen binnen een tijdlijn van één dag. Een goed voorbeeld is de schommeling van de aandelenkoersen inde beurs, waar grondstoffen tot 20% prijsdalingen kunnen oplopen.

In het Google-website ranking algoritme verandert periodiekvanwege een aantal redenen en strategieën die naar voren zijn gebracht als de belangrijkste factor die de veranderingen beïnvloedt. Voor klanten die graag controlerenrangschikkingen op een dagelijkse basis kan dit tot teleurstellende resultaten leiden.

Als klant hoeft u geen alarm te melden wanneer een van uwbelangrijke SEO-concurrent haalt uw gewaardeerde zoekwoord in de Google-ranglijst - van gogh wheatfield with iris. De ondergang maakt je echter langdurigstrategieën om een ​​hoge ranglijst opnieuw te verkrijgen. De toonaangevende expert van Semalt Digital Services, Andrew Dyhan geeft een lijst met top-vijf manieren die u zullen helpen uw concurrenten te slim af te zijn in SEO.

Creëer waardevolle verbindingen

Zoom in op een concurrent die hoog scoort voor meerdan drie weken kan een beetje lastig zijn. Om zo'n concurrent in SEO te overtreffen, probeer meer waardevolle connecties op te bouwen met uitgebreideinvloeden in uw branche. Zorg dat uw inhoud beter zichtbaar wordt en creëer een goed netwerk met hoger geplaatste uitgevers enbeïnvloeders. Deze strategie zorgt ervoor dat uw inhoud wordt gedeeld op wereldwijde platforms en dat een groot aantal links wordt verdiend.

Probeer te werken met BuzzSumo om uw SEO-concurrent te schameneen betrouwbare onderzoekstool die de belangrijkste beïnvloeders in uw branche identificeert.

Inhoud van hoge kwaliteit produceren

Als het gaat om SEO, de noodzaak om een ​​hogere kwaliteit te producereninhoud kan niet genoeg benadrukt worden..Om uw concurrent te overtuigen u in SEO te plaatsen, introduceer een ander alternatiefvorm van inhoud zoals video's en info-afbeeldingen. Bouw goede links op door originele inhoud en origineel te behandelenOnderzoek.

Gebruik het linkprofiel van uw concurrent

In SEO is de identificatie van sterke en zwakke punten eennoodzakelijke voorwaarde voor het realiseren van consistente rendementen. Inkomende links worden vaak gebruikt in SEO. Profiteer vaninkomende links om uw concurrenten te scouten en hun sterke punten te identificeren. Na het identificeren van de sterke punten van uw concurrent, overtreft u zein SEO zal geen moeilijke taak zijn.

Divers aantal gereedschappen is beschikbaar als het gaat omevaluatie van inkomende links en zwakke plekken identificatie. Concentreer u op uw sterke punten en werk aan uw zwakheden om uw te overtreffenconcurrent in SEO.

Lokale SEO-strategieën aannemen

Zoals ik eerder al zei, is SEO een langetermijnstrategie dievereist dat een klant slim is om te overleven in felle concurrentie. In plaats van het omgaan met nationale platforms, kunt u overwegen om prioriteit te geven aanlokale SEO-strategie en werken aan het aanbieden van een lijst in het lokale 3-pack. Op deze manier krijgt uw inhoud meer zichtbaarheid, delen en meerkoppelingen. Werk ook aan de lokale indicatoren, zoals de titels, inhoud en metabeschrijvingen.

Binnen een tijdsbestek van enkele weken begint u te realiserenenige vooruitgang in uw SEO-campagne die uw concurrent beter zal overtreffen.

Diverse producten aanbieden

Diverse producten aanbieden in uw online business zetje bent in een betere positie in vergelijking met je concurrent. Het belangrijkste punt bij het aanbieden van diverse producten is het vinden van een manier om uw te overtreffentegenstander zonder in jouw campagne te strijden voor harde concurrentie. Omgaan met een aantal producten die je tegenstander niet aanbiedthelpen uw SEO-strategie te herpositioneren en bieden u enorme voordelen.

Het beste aan SEO is het realiseren van consistentkomt op de lange termijn terug. De hierboven genoemde aspecten zijn niet beperkt tot een implementatie op korte termijn, het zijn eerder potentiële alternatieven die u zullen helpenna verloop van tijd op de topposities staan. Om te voorkomen dat je door je concurrent in SEO wordt overtroffen, blijf altijd oplettend en diversifieer de lijnvan uw producten.

November 27, 2017