Back to Question Center
0

Tips voor digitale marketing van Semalt om de inkomsten in uw hotel te verhogen

1 answers:

De horeca trekt klanten aan met verschillende smaak en voorkeuren.Veel marketeers in de branche hebben last van moeilijke beslissingen om de nieuwste buzz- of trendwoorden te analyseren, zoals 'contentmarketing' of 'big data'.Het zorgt ervoor dat hoteliers zich bezighouden met geavanceerde strategieën en meer dan marketingbudgetten overwegen terwijl ze nog steeds een geautomatiseerde telefoniste gebruiken om te antwoordentelefoongesprekken. Het is verkeerd, en hoteliers moeten terug naar de basis gaan door te focussen op wat belangrijk is-gasten - feuille d heure de travail en.

Maak kennis met de essentiële functies voor digitale marketingdoor Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt .

Verbeter de ervaring bij het boeken van gasten.

Het belangrijkste aspect van de verkoop van een hotelkamer is de manier waarop gasten boeken.Volgens Statistic Brain is 58% van de hotelboeking online. Het is een overweldigend aantal. De startpagina van een hotel is belangrijkaspect van online boeken. Het is verrassend dat de homepages van websites van veel hotels moeilijk te navigeren zijn en ervoor zorgen dat gasten heel hard werkeneen kamer boeken. Mensen moeten niet op "voorzieningen" of "accommodaties" klikken en wachten tot de uren voordat de pagina kan worden geladen. Bovendien, eenDe efficiënte homepage van het hotel moet gedeelten bevatten waar een bezoeker kan scrollen en cruciale informatie kan vinden voordat hij de diensten boekt. gastenzou de kamers, beoordelingen, getuigenissen en de reserveringsbox willen zien. Het implementeren van een effectieve SEO-strategie kan deze ervaring helpen verbeteren.

Leer de waarheid over SEO in de horeca.

Hotels zijn een van de eerste gebruikers van SEO-activiteiten sinds 2004. Destijds,een hotelsite kon alleen trefwoorden plaatsen in niet-zichtbare tags op de startpagina en zoekmachines zoals Google indexeerden de zoekwoorden een paarmaanden later. Alles is nu echter geëvolueerd en Google-algoritme-indices reflecteren binnen een paar dagen op een site. Bovendien gebruikt GoogleRankBrain, een kunstmatige intelligentie om vast te stellen met onvoorstelbare voorspellende nauwkeurigheid. Het impliceert dat bedrijven minder controle over hebbenzoekranglijsten. SEO is veel minder werk en hoteliers kunnen SEO-budget nu verplaatsen naar andere digitale marketingbenaderingen zoals sociale media.

Realiseer het verband tussen sociale media en gastvrijheid.

In dit opzicht zijn de meeste hoteliers ingehaald door de hoge snelheid vanwelke sociale media zoals Snapchat en Facebook blijven groeien. Het is verstandig dat hoteliers de beste sociale media begrijpen die ze in digitale vorm kunnen gebruikenmarketing. Misschien moet het ook bijdragen aan het verbeteren van de SEO-ervaring. Experts onthullen ook dat hoteliers moeten investeren in het maken van video'saangezien 67% van de gasten reisgerelateerde producties bekijkt voordat ze een kamer boeken. Video's bieden reizigers ook een beter gevoel van authenticiteit.

Omarm Instagram en Facebook.

Het is onmogelijk om op elk social media-platform te zijn, maar hotelierszou op deze twee moeten staan. Nieuwe klanten vertrouwen op deze platforms om te bepalen of een individueel hotel nog steeds actief is in de levering van diensten.

Verhoog het aantal volgers.

De meeste hoteliers kennen hun volgers niet. Het hebben van een paar honderd fans kan dat nietpromotie van digitale marketing in de horeca.

Resources aan sociale media toewijzen.

Social media is een platform dat hoteliers verplicht om te investeren door specialisten in dienst te nemen.Ze moeten gevoel voor stijl, branding en humor hebben naast fotografie- en ontwerpvaardigheden.

November 27, 2017