Back to Question Center
0

Uw online bedrijf versus Nieuwe concurrenten - 3 geweldige tips van Semalt

1 answers:

Het openen van een online winkel is een eenvoudige taak. Het openen van een fysieke winkel kan een zijnmoeilijke uitdaging. Het gaat om procedures als voorraadbeheer, het bestellen van benodigdheden die planken kopen en betalen voor de winkelruimte - мягкое селективное покрытие. Echter,dit is niet het geval voor online e-commerce. Elke persoon met een eenvoudige basiskennis kan een startup opzetten en een fatsoenlijk inkomen verdienende enorme internetbron.

Met deze kennis in het achterhoofd is het duidelijk dat elke startende of middelgrote ondernemingdie al bestaat, kan te maken krijgen met hevige concurrentie van nieuwe online startups. De meeste van deze nieuwe concurrenten investeren zwaar in SEO en betaalde advertentieseen marktaandeel veroveren op een individuele niche.

E-commercebedrijven met een langetermijnkarakter kunnen concurreren met dergelijke startups,volgens de tips van Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt .

1. Gebruik creatieve marketingmethoden.

Traditionele marketingmethoden omvatten bannerreclame, PPC-advertenties en zelfs productenplaatsing op succesvolle winkels zoals Amazon en eBay. Grote ondernemingen gebruiken echter creatieve methoden, zoals betaalde verwijzingen. Bijvoorbeeld,een bedrijf kan een optreden opzetten, waarbij ze een klant uitnodigen om deel te nemen. In deze deelname kan de klant de mogelijkheid hebben om te vrageneen andere voor een korting. Dergelijke verwijzingen leiden tot meer verkopen dan betaalde PPC-advertenties.

Contentmarketingtechnieken zoals instructievideo's om bestaande klanten aan te moedigen..Social media marketing en email volgen maken delen mogelijk. Delen is goed voor SEO en het krijgen van directe klanten. In de meeste gevallen mensendeel content met mensen die direct klant worden.

2. Verstrek Stellar Klantenservice.

Het aanbieden van een uitstekende klantenservice is niet direct voor nieuwe concurrenten. Als een retailerdie al lang in de business zit, dit is het gebied waar uw ervaring van kracht wordt. Je hebt bijvoorbeeld een kans om klanten te gevenuitzonderlijke klantervaring. In sommige situaties kunt u de klant vragen op sociale media of zelfs beoordelen op Google. Stellarklanten kunnen bewustzijn creëren voor hun volgers en u nieuwe bezoekers opleveren.

3. Bied unieke aanbiedingen.

In de meeste gevallen zijn de klanten die naar een nieuwe concurrent gaan uw oude klanten. SEOomvat het delen van het zoekvolume dat niet in meer zoekers wordt getekend. Daarom hebt u een strategie nodig om uw oude klantenbestand terug te krijgen.Een close-up e-mailmarketing kan een goede strategie zijn. Je kunt beginnen met de voormalige klanten te bedanken en een deal aan te bieden voor een lage prijs.Neem in sommige gevallen een gratis aanbieding op voor het artikel dat ze kopen. Zodra u uw klanten terugwint, kunt u terugkeren naar de oudere marketingtechnieken.

Conclusie

Veel ondernemers, die een onlinebedrijf uitvoeren, worden geconfronteerd met hevige concurrentievan startups. Mensen die zich wagen aan online marketing doen tonnen SEO-technieken en wanneer een glimmende nieuwe concurrent opduikt,er is een afname in het verkeer dat naar uw website komt. Door dit fenomeen valt het hele SEO-proces weg als concurrentbezet een rang in de SERP-resultaten, waardoor het een deel van uw verkeer ontvangt. Je kunt het bedrijf echter weer naar de gebruikelijke laten terugkeren, en dus kan concurrentieverdwijnen. Met de bovenstaande tips kunt u uw klanten terugwinnen en uw toppositie terugkrijgen.

November 27, 2017