Back to Question Center
0

Verbetering van uw SEO met inhoud: ideeën van Semalt

1 answers:

Lokale SEO houdt zich niet langer alleen bezig met het optimaliseren van uw site. Het houdt ook in handhaveneen gezonde relatie met uw online community en een sterke online aanwezigheid via uw site en sociale media. Social media hebbeneen perfect platform worden voor de interactie met uw klanten.

In 2009 begon Google met de integratie van sociale-mediagegevens in de organische zoekresultatenalgoritme. Dit betekent dat het koppelen van uw site en sociale mediaplatformen zoals Facebook, Twitter en Instagram zal leiden tot meer betrokkenheiden bezoeken ter plaatse. Als gevolg hiervan wordt uw site hoger gerangschikt - sport jersey meterware.

Voor lokale bedrijven, alle details inclusief openingstijden, datum en prijsmoet up-to-date zijn. De Customer Success Manager van Semalt ,Frank Abagnale geeft de ideeën die u zullen helpen om uw website en aanwezigheid op sociale media te verbeteren om een ​​hogere betrokkenheid en rangorde te bereiken

1. Voeg een blog toe aan uw website

Een blog is essentieel voor elke website. Gebruik het om de laatste informatie over te postenuw producten en diensten, uw klanten en de lokale gemeenschap. Om de blog interactief te maken, rekening houdend met de volgende ideeën.

Voeg foto's en verhalen toe van klanten die loyaal zijn aan uw bedrijf

Vraag de klanten naar hun ervaringen en aanbevelingen om uw diensten te verbeteren.Publiceer daarna het interview en de foto's op je blog. Vraag toestemming voordat je publiceert. Post het verhaal op de verschillende sociale mediaplatforms en bieden een link naar uw blogpost. Dit is een goede manier om uw klanten te betrekken. Ze zullen zich gewaardeerd voelen.

Plaats foto's van uw bedrijf op verschillende tijdstippen

Plaats de foto's regelmatig en beschrijf ze. Plaats dezelfde foto's op uw sociale netwerkmediaplatforms en bieden ook een link naar uw site. Gebruik de foto's om uw Google Mijn Bedrijf, Yahoo lokale en Bing Places-foto's bij te werken.

Een bepaald product of item vermelden

Door dit regelmatig te doen, houden we uw klanten op de hoogte van uw services.

Publiceer een horrorverhaal met betrekking tot uw bedrijf

Laten we zeggen dat je een stomerij bent, post over een erg vuile jurk die je hebt gewassen. Schrijvenhet verhaal over hoe die jurk vies werd enzovoort. Een bedrijf mag een 'horrorverhaal' niet missen. Zoek er een en post het op je blog endeel het dan op sociale media.

2. Maak contact met de invloedrijke mensen uit uw gemeenschap

Gebruik uw sociale mediapagina's om in contact te komen met prominente personen zoals beroemdheden in uw omgeving.Communiceer met hen door hun berichten te delen enz. Deze lokale persoonlijkheden kunnen helpen bij het vermarkten van uw producten en diensten. Wanneer ze antwoordennaar uw commentaar, enz., sommige mensen konden het zien als een goedkeuring.

3. Maak virale berichten

Wanneer u iets maakt dat op sociale media viraal gaat, zullen veel mensen zich interessant voelenin uw bedrijf of bedrijf. Mensen gaan op zoek naar uw bedrijf en zoekmachines zullen het als een resultaat identificeren.

4. Maak contact met uw online gemeenschap

Gebruik lokale evenementen om verbinding te maken met uw community. Plaats berichten over gebeurtenissen in uw buurtop sociale media en de blog. Fans delen waarschijnlijk de berichten waardoor veel mensen op de hoogte zijn van uw bedrijf / bedrijf. U kunt ook een lokaal toevoegenevenementenkalender naar uw website. Zorg ervoor dat het regelmatig wordt bijgewerkt.

Om Local SEO succesvol te laten zijn, optimaliseer het voor een hogere ranking op zoekmachines enmaak vervolgens nieuwe content voor je blog en posts op sociale media. Betrokkenheid met klanten op sociale media leidt tot meer verkeer naar uw siteen dus een hogere ranking op zoekmachines.

November 27, 2017