Back to Question Center
0

Waar beginnen online consumenten aan hun winkelreis? Semalt Expert biedt waardevol onderzoek

1 answers:

Literair elk item dat een gemiddelde consument wil kan online worden gekocht. Dit gemiddeldeshopper is verwend met keuze op elk item met duizenden concurrerende verkopers die het product online aanbieden op hetzelfde moment.

De Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Frank Abagnale, legt uit waar de online shopper dit losse einde begint los te maken.

Waar te beginnen

In 2016 heeft een online consumentenonderzoek uitgevoerd door Power Reviews dat het meest vastgesteldonline kopers beginnen hun zoektocht naar een voorkeursitem op zowel Amazon als Google - umzug stadt zuerich. De laatste scoorde 35% van alle kopers die met de eerste werden ondervraagdeen deel van 38% nemen. Evenzo geeft 21% van de klanten de voorkeur aan het starten van hun zoekopdracht in e-commercewebsites in de detailhandel die zijn gekoppeld aan specifieke merken.Aan de andere kant draagt ​​eBay 6% van deze groep als hun favoriete marktplaats. De bevindingen creëerden opwinding in de markt, na te zijn geweestuitgebracht door een gerenommeerd bedrijf dat is gespecialiseerd in waardevolle beoordelingen, beoordelingen en vraag-en-antwoorddiensten. Hun rapport won vooralinteresse van e-commerce spelers zoals digitale marketeers.

De juistheid van de bevindingen van Power Reviews werd later hetzelfde jaar opnieuw bevestigdcomScore heeft een grootschalig onderzoek naar consumentengedrag uitgevoerd. Deze enquête was niet alleen belangrijk voor de zoektocht naar online shoppers, maar ookoffline consumenten. In hun bevindingen wendde 27% van de kopers zich tot Amazon voor hun eerste winkelreis..Legitieme zoekmachines scoorden 15%als eerste stop voor shoppers. Interessant is dat 13% van de respondenten zich wendde tot specifieke winkels om met hun favoriete items te winkelennog eens 14% wendt zich tot specifieke retailer websites. Mobiele toepassingen van retailers weerspiegelden ook in de enquête 4%. Millennials had een consistent resultaathogere voorkeur voor online winkelen dan oudere klanten. Het enige opvallende verschil tussen de twee enquêtes is de lage score van het zoekenmotoren hier.

Niettemin komen we tot de conclusie dat de natuurlijke optimalisatie van zoekmachines enAmazon als de belangrijkste platforms voor digitale marketing, het creëren van interesse en het converteren van verkeer naar verkoop. Het is ook de plek voor keelpijnconcurrentie in de vorm van marketing- en verkoopoorlogen van grote omvang. Nog steeds op nummers kunnen bedrijven gebruikmaken van deze twee platformskan in elk product gemakkelijk tot 73% van hun beoogde marktsegment bereiken en beïnvloeden. Een goed voorbeeld zou zijn een hoge rangschikking van herenschoenenwebsite op Google. Deze website kan gemakkelijk interesse wekken bij 35% van de shoppers online op Google en nog eens 38% bij Amazon. Deze figurenvertegenwoordig miljoenen dollars in zaken en bijgevolg winsten.

Uitspraak

SEO-praktijken zullen online bedrijven helpen hun rangorde op beide Amazon te optimaliserenen natuurlijke zoekopdrachten. Het belangrijkste doel hier is om online shoppers direct aan het begin van hun online winkelreis te onderscheppen en aan te raken. NaarOm dit te bereiken, hebt u gedetailleerde productpagina's nodig, compleet met kwaliteitsinhoud met voldoende en nauwkeurige productbeschrijvingen. Inhoud isking in SEO, dus u kunt geen concessies doen aan de kwaliteit van gegevens en beschrijvingen die u gebruikt.

Nog steeds op inhoud, neem trefwoorden op en woorden die in het product worden gebruiktbeschrijving spiegelen die frases die uw klanten gebruiken om uw merk of product te beschrijven. Maak ook prijzen, klantervaringen en beoordelingen zichtbaarom te helpen bij de conversie van verkopen. Dezelfde strategie is van toepassing op e-commerce websites, maar bovendien kan de architectuur worden verbeterd,infrastructuur en gebruikerservaring van de website.

November 27, 2017