Back to Question Center
0

Waarom en hoe u uw SEO kunt stimuleren met contentmarketing en sociale media - Tactiek van Semalt

1 answers:

Als het gaat om het verbeteren van SEO, is het geen geheim dat content de koning is. Jouwde inhoud van de website moet relevant, informatief en boeiend zijn voor zoekmachines om te overwegen de positie van uw site te verhogen. In de loop van de jarensociale media zijn echter ook in beeld gekomen en de signalen worden nu gebruikt om uw zoekmachinepositie te verbeteren - ubiquiti airgrid m5 reset.Het is duidelijk dat SEO, contentmarketing en sociale media allemaal hand in hand samenwerken om de website-status van uw bedrijf te verbeteren.

Om dit duidelijker te maken, zijn er top 5-tips, uitgelegd door Andrew Dyhan,de Customer Success Manager van Semalt ,om je SEO te helpen verbeteren met contentmarketing en sociale media.

1. Twitter-inhoud telt

Het is niet alleen de inhoud van uw website die Google helpt uw ​​site te indexeren.Hoe meer je tweet, en hoe meer mensen je tweets delen, hoe groter je kansen om de indexrang te bereiken. De enorme aard van deworld wide web betekent dat uitgebreide processen worden gebruikt om alle informatie te verzamelen en in een systeem te plaatsen dat daadwerkelijk toegankelijk is.De crawlers van Google spelen een sleutelrol bij deze indexering en houden nu rekening met de inhoud van Twitter-accounts. daaromhaal het beste uit je Twitter en tweets weg!

2. Ontwikkel uw sociale mediaplatforms om goede linkbacks te krijgen

Omdat zoekmachines proberen relevante informatie aan mensen te gevenwanneer ze het nodig hebben, vertrouwen ze op sociale media om te helpen. Hoe meer linkbacks een website heeft, hoe meer het laat zien dat mensen die site vindenrelevant. Helaas hebben veel mensen dit in het verleden misbruikt en beziggehouden met black-hat-SEO-technieken om de positie van hun site te verbeteren.Dit leidde ertoe dat zoekmachines zich voor hulp tot sociale media wendden..Vandaag kijken zoekmachines naar sociale signalen zoals Facebook, Tweets,Google + 1's om te zien hoe goed uw site presteert en hoe u deze rangschikt.

3. Gebruik sociale media om uw geloofwaardigheid te vergroten

Vandaag kijken zoekmachines niet alleen naar de inhoud op uw website of blog.Ze kijken ook naar je sociale media-platforms. Hoe mensen omgaan met uw inhoud en ook met hoeveel mensen worden gelinktterug naar jou. Hoe groot het publiek en de invloed die u heeft ook in overweging worden genomen, dus besteed ook tijd aan het ontwikkelen van uw bereikzoals het vergroten van je publiek.

4. Plaats dagelijks op Google+

Ontwikkel je Google+ profiel, post elke dag en Google zal blij met je zijn.Word lid van communities en post relevante content, deel je profiel, blijf actief op je Google+ profiel. Zorg ervoor dat de inhoud die u bentdelen op uw Google+ is de inhoud waarvoor u wilt worden geïndexeerd.

5. Versterk en pas je SEO-spel aan

Wanneer we het hebben over SEO en inhoud, dingen zoals sleutelwoorden, metabeschrijvingen, alttagging van afbeeldingen, en het aantal woorden in uw blog doet er alles toe. De dingen zijn echter in de loop van de tijd een beetje veranderd. Zoekmachines zijnnu meer bezig met de relevantie van uw inhoud. Het gaat niet alleen om het vullen van zoekwoorden, maar ook om hoe u effectief devragen die mensen stellen. SEO is een revolutie in het soort inhoud dat in uw resultaten wordt weergegeven. Zorg er daarom voor dat jeinhoud is zo gepast en boeiend mogelijk.

Conclusie

SEO, contentmarketing en sociale media staan ​​niet los van elkaar. Als er iets is, zijworden steeds meer met elkaar verweven als de jaren gaan door. Ze helpen allemaal bij het verbeteren van SEO en het rangschikken van sites en moeten worden overwogensamen in een marketingstrategie voor websites.

November 27, 2017